Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szűzhártyám vérezhetek az első szexnél?
Figyelt kérdés
Én és egy barátnőm is mind a ketten "idősebb" szüzek vagyunk neki van most valaki akivel ismerkedik és nekem is.
Nemrég azt mondta neki nem fog fájni a szex mert már biztos nincs szűzhártyája és vérezni sem fog.
Nagyon rákészült, hogy minden jó lesz de én nem így gondolom.
Szerintem attól még fájhat és vérezhet is hisz a szex teljesen más mint a maszturbálás.
Nekem sincs meg a szűzhártyám de nem mondtam el neki.
A szex így tényleg kevésbé fog fájni ahogy ő mondja vagy tényleg lehet kellemetlenebb ha nincs már szűzhártyam akkor is?
Egyébként 23-25 évesek vagyunk.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2023. szept. 23. 14:53
11/11 anonim 

válasza:

Nekem nem fájt és nem is véreztem. Nekem sem volt már szűzhártyám. Egy kis feszítő érzés volt, és ennyi. Sok minden múlik azon is, hogy milyen a pasi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!