Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nincs szűzhártyám vérezhete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs szűzhártyám vérezhetek az első szexnél?

Figyelt kérdés

Én és egy barátnőm is mind a ketten "idősebb" szüzek vagyunk neki van most valaki akivel ismerkedik és nekem is.

Nemrég azt mondta neki nem fog fájni a szex mert már biztos nincs szűzhártyája és vérezni sem fog.

Nagyon rákészült, hogy minden jó lesz de én nem így gondolom.

Szerintem attól még fájhat és vérezhet is hisz a szex teljesen más mint a maszturbálás.

Nekem sincs meg a szűzhártyám de nem mondtam el neki.

A szex így tényleg kevésbé fog fájni ahogy ő mondja vagy tényleg lehet kellemetlenebb ha nincs már szűzhártyam akkor is?

Egyébként 23-25 évesek vagyunk.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2023. szept. 23. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Lehet kellemetlen, de nem fog annyira fájni, mintaha lenne.
2023. szept. 23. 14:57
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
41%
A vérzés lehetséges, főleg, ha nem tàgítgat előtte.
2023. szept. 23. 14:58
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Ha nincs szűzhártya, akkor nincs ami elrepedjen, szóval vérzés nem várható. Mindenki azt hiszi a szűzhártyának fajnia kell, mikor elszakad. Pedig az egy semmi kis nyulvány. Pont a félelem miatt szokott fájni, de mindegy.

Fájdalom lehet, de az nagyrészt a pasin is múlik hogy mekkora, mennyire türelmes az előjátéknál és görcsösek lesztek-e mikor oda kerül a sor. Olyan férfit érdemes választani zaki figyelmes, és biztonságban , nyugalomban érzed magad vele. Aki eléri, hogy előtte nem szégyelled magad.

Másrészt nem kéne első közös pucér élmény idején már rögtön betenni. Ha már ennyi időt kibírtátok akkor végképp nem

2023. szept. 23. 15:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon régóta ismerkedem ezzel a férfival, csók és taping kívűl még semmi nem volt sehol nem írtam egyébként, hogy azonnal szexelni fogok vele de jópár randink volt már és ha úgy alakul és teljes a bizalom akkor viszont lefekszem vele.
2023. szept. 23. 15:18
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
8%
Nemàr, a szigszalag is előkerült???
2023. szept. 23. 15:50
 6/11 A kérdező kommentje:

*Tapin elírtam.

5. Értelmetlen dolgokat írsz.

2023. szept. 23. 16:03
 7/11 Noren1989 ***** válasza:
34%
Taping= szigszalag....
2023. szept. 23. 16:07
 8/11 A kérdező kommentje:

7.

Igen na és? Felesleges ezen fennakadni, hogy elírtam.

2023. szept. 23. 16:10
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

3 szüz lánnyal voltam, ebből egynek jött 2-3 csepp kis vér.

Egyiknek sem fájt.

2023. szept. 23. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

A lányok mindig is túldramatizálták ezt a szüzesség dolgot. Sajnos régen elvetették magukat, ez volt az ára hogy a férfinak odaadják maguk. A férfi meg udvarolt, kepesztett, hajtott, tepert, költött csomó pénzt, templomba is elment majd költött megint csomó pénzt.

Végre aztán ARATOTT. Bocsi, de valahol jogos volt a hozzáállás hogy addig ő szopott, és most had történjen minden az ő kedvére. Nem csoda hogy nulla szexuális tudással és kultúrával lettek megdugva eleink, s elterjedt a sztereotípia hogy az fáj. Oké fáj, mondjuk ilyen esetekben meg a kistiniknek

2023. szept. 23. 22:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!