Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt előttem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt előttem?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekkori barátnőm, aki eléggé szexmániás. Fél éve összejött egy sráccal, akivel úgy tűnik, hogy nagyon jol megvsnnak. Igen ám, csak nem egyszer előfordult hogy átmegyek hozzájuk és elkezdeenek előttem smárolni tök szenvedélyesen, a barátnőm elkezdi fogdosni a farkát, múltkor oda szólt, hogy nem nézem meg milyen kemény? Egyszer már mondta, hogy benne lenne egy hármasban, de azt hittem hülyéskedik. Tényleg jól néz ki a csávó, de azért ilyenbe nem menné belem. Mit csinálnátok a helyemben?

23/L

2023. szept. 23. 08:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Felhívás hármasra. 23 évesen ezt illene levenned.

Ha nem érdekel a hármas tudasd velük egyértelműen. Ha meg érdekel akkor azt. Nem bonyolult ez.

2023. szept. 23. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

9-es vagyok, nem vagyok hülye. De legalább nem vagyok olyan hülye, hogy azzal töltsem az időmet, hogy ki-minek adja ki magát. Feljövök, válaszolok. Nem boncolgatom a kérdezőt és a kérdést, mert nem érdekel. Nem vagyok annyira hülye, hogy ilyenekre időt pocsékoljak...

2023. szept. 23. 09:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
10: elfelejtettel visszalepni a kerdezo profilodba, balfsz
2023. szept. 23. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 😂 Pancser a lelkem.
2023. szept. 23. 11:43
 15/16 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Ez ám a bukófutam!!! 😂😂😂
2023. szept. 23. 12:51
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Annyira ordit a kerdesrol, hogy ferfi irta, hogy az elkepeszto

L

2023. szept. 23. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!