Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt előttem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt előttem?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekkori barátnőm, aki eléggé szexmániás. Fél éve összejött egy sráccal, akivel úgy tűnik, hogy nagyon jol megvsnnak. Igen ám, csak nem egyszer előfordult hogy átmegyek hozzájuk és elkezdeenek előttem smárolni tök szenvedélyesen, a barátnőm elkezdi fogdosni a farkát, múltkor oda szólt, hogy nem nézem meg milyen kemény? Egyszer már mondta, hogy benne lenne egy hármasban, de azt hittem hülyéskedik. Tényleg jól néz ki a csávó, de azért ilyenbe nem menné belem. Mit csinálnátok a helyemben?

23/L

2023. szept. 23. 08:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
léyegtelen, hogy mi mit csiálnánk. leírtad, hogy te nem mennél bele, ergó veletek nem lesz semmi ;)
2023. szept. 23. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Én a helyedben kipróbálnám. Először en is féltem ettől, es bennem volt a kíváncsiság. Nem bántam meg, hogy kiprobaltam a hármast.
2023. szept. 23. 09:04
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Valószínűleg azért, hogy fogd meg és akkor invitálnának egy hármasra.
2023. szept. 23. 09:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod, akkor mondd meg neki. Ha igen, akkor meg hajrá. :)
2023. szept. 23. 09:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy szép nagy van neki, barátnőm sokat mesél a szexuális életükről.
2023. szept. 23. 09:09
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Szólj oda a barátnődnek ha mégegyszer megkérdezi nem e nézed meg hogy: inkább nem mert csak még keményebb és nagyobb lenne a pasidnak azt meg már te nem biztos hogy bírnád. Ezek után tuti leszáll a témáról:)
2023. szept. 23. 09:09
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

A helyedben szilvás buktát csinálnék. Ja és áthoznám nekem.

De jöhet más édesség is, ha érdekel a lista írj privátban.

2023. szept. 23. 09:10
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Megint beszopjak a kommentelok a pistike posztot
2023. szept. 23. 09:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű invitálás egy hármasra, ennél egyértelműbben már nem is lehetne. A többit, mit tennék, az rizsa. Mivel te leírtad, hogy kizárt a hármas, így hiába is írom le, hogy belemennék és közösen minimum leszopnám a csávót, úgyse teszed meg... 34N
2023. szept. 23. 09:20
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

Ja ugy se mered megtenni. De kiadom magam nonek hogy manipulaljalak. Nem mered,nem meres.

40/L

Igaz, hogy annyira hulye vagyok, hogy kozben le se jon, hogy a kerdezo ferfi. Ugye kedves 9es valaszolo?:)

2023. szept. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!