Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt előttem?
Van egy gyerekkori barátnőm, aki eléggé szexmániás. Fél éve összejött egy sráccal, akivel úgy tűnik, hogy nagyon jol megvsnnak. Igen ám, csak nem egyszer előfordult hogy átmegyek hozzájuk és elkezdeenek előttem smárolni tök szenvedélyesen, a barátnőm elkezdi fogdosni a farkát, múltkor oda szólt, hogy nem nézem meg milyen kemény? Egyszer már mondta, hogy benne lenne egy hármasban, de azt hittem hülyéskedik. Tényleg jól néz ki a csávó, de azért ilyenbe nem menné belem. Mit csinálnátok a helyemben?
23/L

A helyedben szilvás buktát csinálnék. Ja és áthoznám nekem.
De jöhet más édesség is, ha érdekel a lista írj privátban.

Ja ugy se mered megtenni. De kiadom magam nonek hogy manipulaljalak. Nem mered,nem meres.
40/L
Igaz, hogy annyira hulye vagyok, hogy kozben le se jon, hogy a kerdezo ferfi. Ugye kedves 9es valaszolo?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!