Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó akkor tagadjuk azt, hogy vannak pénre hajtó nők meg pénzen alapuló kapcsolatok.
Várkonyi Andrea is biztos a 2 szép szeme miatt van Mészáros Lőrincel nem a pénze miatt.

Az, hogy vannak golddigerek még nem jelenti azt, hogy minden nő golddigger.
Egyébként, meg ha ilyen jól tudod, hogy a Várkonyi meg a Lölö mit és miért csinál, akkor meg minek kérdezed? Ott a példa... Idén a Forbes nagyjából 660 milliárdra becsülte a Mészáros Lőrinc vagyont.
Mészáros Lőrinc: 660 milliárd Ft (+180 mrd.)
Csányi Sándor: 610 milliárd Ft (+190 mrd.)
Felcsuti Zsolt: 460 milliárd Ft (+115 mrd.)
Gattyán György: 366 milliárd Ft (+49 mrd.)
Veres Tibor: 320 milliárd Ft (+66 mrd.)
Szíjj László: 280 milliárd Ft (+87 mrd.)
Jellinek Dániel: 276 milliárd Ft (+36 mrd.)
Bige László: 233 milliárd Ft (+32 mrd.)
Széles Gábor: 208 milliárd Ft (+17 mrd.)
Kasza Lajos: 147,5 milliárd Ft (+11 mrd.)
Ez a tavasszal becsült listája a Forbesnak.
El lehet kezdeni akkor felkapaszkodni rá és amíg benne nem vagy hozzá se nyúlj nőhöz, mert még véletlen szaporodsz.

Egy igényesebb, csinosabb lány az akár heti szinten is lehet félmillió. Én ismertem olyat, akinek havi 1,5 - 2 millió volt a költési igénye. Heti szinten vásárolgatott majdnem félmillióért.
Szerintem a puncs hu oldalon is jobban kinéző lány az havi 1-2 millió között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!