Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj ezzel a nővel?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés alatt találtam, és sokan kritizálták, hogy nem nőies, stb.
Szerintem egy kva jó nő, számomra 10/10. Karakteres arc, jó a karja kicsit túl szálkás, izmos, de pl a tökéletes lábai vannak. Izmos, de nőiesen husis is egy kicsit. Szóval én odáig vagyok érte. Egyedül vagyok ezzel?
2023. szept. 20. 23:45
1/12 anonim 

válasza:

Semmi gond vele, nekem is 10/10
3/12 anonim 

válasza:

Nem akarok az izmosságról véleményt alkotni, de a ha valaki ennyit edz azon nincs annyi zsír, hogy ekkora melle legyen. Szóval a műmell nekem pl nem jönne be, de ízlések és pofonok. Ha neked ez tetszik, az rendben van, de azt is fogadd el, ha másnak nem tetszik.
4/12 A kérdező kommentje:
Mi igen? :D
2023. szept. 20. 23:49
5/12 anonim 

válasza:

Egyedül vagy ezzel. Arra az igen.
6/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azért van műmelle, mert ahogy mondtad is, nem lenne neki és szeretne nőies lenne. Én sem vagyok odáig érte (mmint a műért), de így jobban néz ki, mintha nem lenne melle
2023. szept. 20. 23:50
7/12 anonim 

válasza:

#6 szerintem viszont ha valaki úgy dönt, hogy ennyit edz, fogadja el, hogy az kis mellekkel jár. De ez csak az én véleményem. (3-as voltam)
8/12 anonim 

válasza:

"Mi a baj ezzel a nővel?"
az, hogy kábé így néznék ki férfiként, ha levágatnám a tököm és műmelleket rakatnék be magamnak.
9/12 anonim 

válasza:

Hát ami jól néz ki rajta az a 2 szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!