Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szexuálisan be van ránk gerjedve, azt meg lehet érezni?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha nekünk nem jön be?
Szóval nem egy párra gondolok, hanem idegenek vagy max. ismerősök között.
Vagy ha ezt megérzem, az már azt jelenti, hogy én is gerjedek rá? Ki vannak rá hegyezve a szenzoraim, tehát nekem is bejön az illető?
2023. szept. 19. 18:56
1/9 anonim 

válasza:

Hm, szerintem van úgyis, hogy kölcsönös a kémia és érzitek mindketten és úgyis, hogy egyoldalú, de tetszik a helyzet, legyezgeti a hiúságod és azért érzed hogy bejön, de persze úgyis van, hogy észre se veszed, bebeszéled hogy oda van érted miközben sehol semmi. XD
2/9 anonim válasza:
Én a kölcsönösségben reménykedem mindig, de nem megyek a falnak ha elhajtanak.
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez érezhető, másként néz rád, próbál hozzád érni /vagy lopva meg is teszi/ álmodozik rólad... Akkor az igazi, ha ez az érzés kölcsönös! Szerintem nyilt lapokkal kell játszani!😊 Megmondani a másiknak mit érzel 33/N
4/9 anonim válasza:
Jah, szemtől szembe. Csak aztán legyen mögötte egy fal, nehogy elmeneküljön:D
6/9 anonim 

válasza:

Igen. Akkor is, ha nem jön be. Nagyon kínos, jártam már így.
7/9 anonim válasza:
Hát azért csak be kell jönnie, mert pl. a szomszéd macskája sem jön be neken, de nem is érzek iránta szexuális vágyat:D
8/9 anonim 

válasza:

Szerintem igen. Csak sajnos én ezt nem azon a férfin érzem, aki felé nekem van.
9/9 anonim 

válasza:

Csak tudod ki jon be.. ha meg is kerdojel akkor van valakid azert van a tagadas benned kis lany..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!