Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy különíted el magadban, hogy valaki szexuálisan vonz vagy romantikusan (is)?
1, 2,
Persze, de lehetnek benyomásaink az emberről.
Sok mindent elárul rólunk pl. az, hogy hogyan öltözködünk, milyen szavakat használunk, milyen a hajviseletünk, a hangunk, a mozdulataink. Ezek mind a személyiségünk része, benne van több évtized is akár a múltunkból.
És ha nem is ismersz valakit jól, ezeket látod rajta, hatással van rád, mert ettől lesz valaki szimpatikus vagy unszimpatikus.
Ha szimpatikus, akkor meg nyilván kíváncsi leszel, jobban meg akarod ismerni.
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy valaki lát egy gyönyörű nőt, nagyon vonzónak találja, majd látja, hogy a nő terpeszben jár vagy mit tudom én, meghallja a hangját és akkor továbbra is ugyanannyira rá van gerjedve. De lehet van ilyen, csak nekem biztos nem nem menne.
Hát, ha te tudsz egy hanghoz, frizurához vagy öltözékhez mélyebben kötődni..
Mindenkinek szíve joga.
2es voltam.
#8: "Hát, ha te tudsz egy hanghoz, frizurához vagy öltözékhez mélyebben kötődni.."
Ja, mert ezek természetesen kontextus nélkül lebegnek a semmiben, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!