Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ajánlottak már itt pénzt privát üzenetben? Ez itt ennyire jellemző, hogy különböző fizetős ajánlatokat küldenek egymásnak a felhasználók?

Ahogy az #1-es is írja minden oldalon IS jönnek az ajánlatok / farokképek / "ismi?" / mindenféle perverziókra vonatkozó ajánlatok. Minél anonimabb egy oldal, minél több köze lehet a szexualitáshoz annál több.
Sőt még ennyi sem kell. Elég ha egy nő "láthatóvá" válik valamelyik csoportban, nyilvánosabb kommentben - máris kapni fogja vadidegenektől a felajánlásokat. Ha egy sima receptoldalon kérdez valamit és meglátják h. női felhasználó ugyanúgy kapni fog azonnal 1-2 bepróbálkozást.

Én is rengeteg pénzes ajánlatot kapok.
Komolytalan. Ha arról lenne szó hogy ki kell tenni a pénzt az asztalra akkor máris eltűnik a delikvens.

Hát én pont a másik oldalt látom. Itt írásban mindent is vállalnak pénzért, de talit már nem egyeztetnek.. Pedig az anyagi oldalon egész rugalmas vagyok, ha megkapnam az ágyban, amit akarok.
33F

Igen kaptam már pár ajánlatot.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!