Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki nőként az egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki nőként az egyéjszakás kaland?

Figyelt kérdés
Nem igazán találom a helyem a világban mostanában semmilyen téren. Nem találok olyan férfit sem akivel komolyabban el tudnám képzelni a dolgot a korosztályomba pedig lassan mindenki házasodik vagy gyereket szül. Viszont van egy csomó pasi akihez vonzódom és egy kis kavarás/ szex beleférne. Viszont lelkiismeretfurdalásom van az egésztől . Egyrészt hogy megbántok valakit mert többet akar előbb-utóbb meg azért is mert nekem már komoly dolgokkal kellene foglalkoznom. Viszont amíg nem találom meg az ,, igazit ‘’ nem akarok otthon ülni a sarokban. Valaki megért , vagy érthető ez a dilemma? Lehet ezt korrekten csinálni vagy magammal is rosszat teszek? 28N
2023. szept. 18. 20:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%

Hogy neked milyen az értékrended, a te dolgod.

Férfiként én cikinek tartom összevissza kefélni mindenkivel egyéjszakásban.

Egy korrekt, megbízható szexpartnert normálisnak tartok.

2023. szept. 19. 09:38
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Jogos a 21 es válasza, 1 fontosat, az én értékrendem szerint:) hozzátennék. Olyannak való az 1 éjszakás akinek tényleg kb semmi nem számít, hogy ne ragaszkodjon utána a pasihoz.
2023. szept. 19. 10:43
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. A 21.században élsz felnőtt nőként. Ha egyéjszakás kalandod lesz, akkor az illető partnernek is. Ennyi erővel neki is lehetne ciki.
2023. szept. 19. 12:06
 24/25 anonim ***** válasza:

20

"Nem akartam flusztralt lenni a szexhiány miatt, és kapcsolatfüggő sem akartam lenni. Könnyű kitalálni mit választottam."

* frusztrált

Mit választottál? Nekem nem könnyű kitalálni.

2023. szept. 19. 12:28
 25/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem ciki! Egyszer élünk.
2023. szept. 19. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!