Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki nőként az egyéjszakás kaland?
Figyelt kérdés
Nem igazán találom a helyem a világban mostanában semmilyen téren. Nem találok olyan férfit sem akivel komolyabban el tudnám képzelni a dolgot a korosztályomba pedig lassan mindenki házasodik vagy gyereket szül. Viszont van egy csomó pasi akihez vonzódom és egy kis kavarás/ szex beleférne. Viszont lelkiismeretfurdalásom van az egésztől . Egyrészt hogy megbántok valakit mert többet akar előbb-utóbb meg azért is mert nekem már komoly dolgokkal kellene foglalkoznom. Viszont amíg nem találom meg az ,, igazit ‘’ nem akarok otthon ülni a sarokban. Valaki megért , vagy érthető ez a dilemma? Lehet ezt korrekten csinálni vagy magammal is rosszat teszek? 28N2023. szept. 18. 20:36
11/25 anonim 

válasza:

#10: nyilván a kellő mennyiségű ismerkedés után... :)
13/25 anonim 

válasza:

Nem ciki! Nem élünk már a középkorban!
15/25 anonim 

válasza:

Nem ciki.
Az itt felajánlkozók... Na azok a cikik.
16/25 anonim 

válasza:

Tudod mi lenne a ciki? Ha vágysz valamire, de hülye külső elvárások miatt magadra kényszerítesz valamit amiben nem érzed jól magad, nem tombolod ki magad és utána meg beleugrassz egy kapcsolatba ahonnan majd elkezdesz félrekúrni. Na az ciki lenne.
Amúgy meg bocs, de mi köze bárkinek is hozzá??? A te életed. Ha mások elvárásai szerint akarsz élni, akkor az ő életüket fogod élni, nem a sajátod.
Figyelj a védekezésre és okosan csináld, hogy ne menjen híre. S attól hogy dugtál valakivel még nem szerelem. Ha a másik felfogta akkor jó, ha nem akkor amúgy se lett volna jövője köztetek a storynak mert éretlen a fickó.
18/25 anonim 

válasza:

Nem ciki! Ma már egy nő is kiélheti a vágyait, nem úgy mint régen! Hajrá!
20/25 anonim 

válasza:

Több szempontból is hasonlítunk. Én is tépelődtem, de úgy döntöttem, magamnak elem az életem. Nem akartam flusztralt lenni a szexhiány miatt, és kapcsolatfüggő sem akartam lenni. Könnyű kitalálni mit választottam. 28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!