Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésben őszinte vagy nem őszinte legyek?
Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom,hogy az őszinteséget fegyverként használja fel a másik fél.2023. szept. 17. 18:48
1/7 anonim 

válasza:

Őszinte. Ha emiatt nem fogsz kelleni vagy emiatt támadnak esetleg hátba akkor igazából tudod, hogy a másik milyen ember. Persze egyedül nem jó, de talán megjátszani magad még rosszabb.
2/7 anonim 

válasza:

Őszinte vagyok, vállalom minden következményét.
3/7 anonim 

válasza:

Legyél őszinte. Ha kamuzol, az előbb-utóbb úgyis kiderül, és akkor annak a kapcsolatnak reszeltek.
Az, hogy ne éljenek vissza vele (bár az a másik felet minősíti), csak úgy érhető el, ha a kapcsolat elején, amíg ki nem ismered, nem adod ki magad teljesen. Ezzel nem hazudsz, de valamilyen szinten véded a segged.
4/7 anonim 

válasza:

Fegyverként a hazugságot lehet említeni, ami ráadásul magától elsül.
5/7 anonim 

válasza:

Igen, inkább őszinte, te is azt várnád a másik embertől nem? Ha hazudsz azzal idővel úgyis lebuksz s csalódásnak, becsapásnak fogja venni a másik fél. Te ásod meg ezzel a kapcsolat sírját, ha hazudsz már az elején - oda lesz a bizalom.
6/7 anonim 

válasza:

Reszben
Mivel van h nem mondok el mindent mivel egy ismerkedes soran nem gondolnam h koze lenne hozza. Raer jaar komolyabbra fordult a dolog.
Pl a barmilyen olyan kerdes amivel fel lehet merni az anyagi helyzetem. Vagy masik a munkam.
Ezeras dolog van amirol lehet meselni beszelgetni.
7/7 anonim 

válasza:

Mindenki vetít. Én 10 év együttélés után jöttem rá, hogy kihez mentem hozzá. De alapból rossz emberismerős és naív vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!