Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyk-n sűrűn flörtöltök? Volt, hogy már találkoztatok innen valakivel, vagy még több is volt?
Legalább 10 éve fent vagyok gyk-n de nem tudtam, hogy itt is ilyen sokat szoktak beszélgetni az emberek. Mondjuk nagyon sokan másnak adják ki magukat, mint amik valójában. Képküldésnél se hiszem, hogy ők lennének rajtuk. Tudtok mesélni sztorikat? Sűrűn beszélgettek itt? Valami sztorid van találkozóról vagy bármi másról?
Válaszokat előre is köszönöm!

Én is már 10 éve használtam az oldalt mire ide betévedtem és megtapasztaltam micsoda hátsó élet is van itt :D
Szoktam levelezgetni, de csak hullámokban, hangulatomtól függően.
Bár több hosszabb beszélgetésem volt már, volt több éves is, vele nagyon közel voltam a találkozáshoz, de kb. utolsó előtti pillanatban behúztam a kéziféket. De rajta kívül nem alakultak ki barátságok, haverkodások, nem is cél, más jellegűek a beszélgetések :)

És is bő 10 éve ott vagyok, kisebb szünetekkel.
Volt sok beszélgetés, szexcset, találkozás ritka, de az egyikböl elég komoly lett. /Házasság, gyerekek🙂/

Nekem a barátnőm innen van, akivel hármasoztunk is már párszor lányokkal, akik közül néhány szintén innen volt. Ez engem is meglepett.
Még korábban is több lánnyal randiztam innen. Voltak akikkel kellemesen éreztük magunkat és ennyi volt, volt akikkel szex is volt, meg volt akivel komolyabb is alakulóban volt, de egyszer csak eltűnt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!