Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyk-n sűrűn flörtöltök? Volt, hogy már találkoztatok innen valakivel, vagy még több is volt?
Legalább 10 éve fent vagyok gyk-n de nem tudtam, hogy itt is ilyen sokat szoktak beszélgetni az emberek. Mondjuk nagyon sokan másnak adják ki magukat, mint amik valójában. Képküldésnél se hiszem, hogy ők lennének rajtuk. Tudtok mesélni sztorikat? Sűrűn beszélgettek itt? Valami sztorid van találkozóról vagy bármi másról?
Válaszokat előre is köszönöm!

Én csak beszélgettem itt. Sokáig nem használtam, két hónapja kezdtem el megint folyamatosan felnézni. Egy lánnyal beszélgettem sokat kért képet, nagyon bejöttem neki, de ő sosem küldött semmit, csak belinkelt egy kérdést, amit elvileg ő rakott fel és az alakjáról van egy link a leírásban
Mindegy rendes képet sosem küldött és amikor kértem eltűnt pár napra. Szerintem férfi lehetett valójában.

És volt is köztetek valami 4-es?
Meg amikor ír, hogy küldjek már erről meg arról képet azt mondom h jó de akkor te is szt erre Ő: ah ő biztos nem. Biztos nem férfi volt.
Lányoknak valami tapasztalat? Nekik biztos egy válasz után vagy tizen írnak nekik.

Persze, volt szex, így értettem. #4
Itt nem cserlégettünk képet, csak ha már másik platformon beszéltünk.
Lett volna több lehetőség is, amiket inkább kihagytam.

Igen, van olyan több is, akivel itt ismerkedtem meg és beszélgetek akár több éve is, és egyetlen volt, akivel szex volt.
F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!