Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyk-n sűrűn flörtöltök? Volt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyk-n sűrűn flörtöltök? Volt, hogy már találkoztatok innen valakivel, vagy még több is volt?

Figyelt kérdés

Legalább 10 éve fent vagyok gyk-n de nem tudtam, hogy itt is ilyen sokat szoktak beszélgetni az emberek. Mondjuk nagyon sokan másnak adják ki magukat, mint amik valójában. Képküldésnél se hiszem, hogy ők lennének rajtuk. Tudtok mesélni sztorikat? Sűrűn beszélgettek itt? Valami sztorid van találkozóról vagy bármi másról?

Válaszokat előre is köszönöm!

2023. szept. 17. 08:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
10 éve vagyok itt én is. Alakult már innen egy online barátság, ami 8 éve tart, és összesen 5 szexkapcsolatom volt innen. Egy valami biztos, nagyon nehéz volt normális embereket találni a sok kamus között.
2023. szept. 17. 08:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Én csak beszélgettem itt. Sokáig nem használtam, két hónapja kezdtem el megint folyamatosan felnézni. Egy lánnyal beszélgettem sokat kért képet, nagyon bejöttem neki, de ő sosem küldött semmit, csak belinkelt egy kérdést, amit elvileg ő rakott fel és az alakjáról van egy link a leírásban

Mindegy rendes képet sosem küldött és amikor kértem eltűnt pár napra. Szerintem férfi lehetett valójában.

2023. szept. 17. 08:24
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
szinte biztos
2023. szept. 17. 08:29
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
2 lánnyal találkoztam is, egy 23 éves és egy 40 éves volt.
2023. szept. 17. 08:30
 5/13 A kérdező kommentje:

És volt is köztetek valami 4-es?

Meg amikor ír, hogy küldjek már erről meg arról képet azt mondom h jó de akkor te is szt erre Ő: ah ő biztos nem. Biztos nem férfi volt.

Lányoknak valami tapasztalat? Nekik biztos egy válasz után vagy tizen írnak nekik.

2023. szept. 17. 08:35
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Beszélgettem innen elég sok pasival. 4-5 értelmes emberrel találkoztam, velük hónapok óta beszélgetünk, mint barátok. 3 emberrel találkoztam is, kettővel csak barátság maradt, egy emberrel viszont kialakult egy barátság extrákkal kapcsolat. A mai napig tart már több mint 1 éve.
2023. szept. 17. 08:36
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Persze, volt szex, így értettem. #4

Itt nem cserlégettünk képet, csak ha már másik platformon beszéltünk.

Lett volna több lehetőség is, amiket inkább kihagytam.

2023. szept. 17. 08:46
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Senkivel semmilyen kapcsolatot nem akarok innen kiépíteni. 26/N.
2023. szept. 17. 08:47
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Igen, van olyan több is, akivel itt ismerkedtem meg és beszélgetek akár több éve is, és egyetlen volt, akivel szex volt.

F

2023. szept. 17. 09:22
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Két támogatáson alakuló kapcsolatom volt innen, illetve egy harmadik hölggyel komoly kapcsolatot szerettem volna, csak ő az exével újra félrelépett. Nem szexuális okok miatt, de volt egy hölgy akivel találkoztam, mivel segítettem neki, mert jogász vagyok.
2023. szept. 17. 09:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!