Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből meg lehet élni? Mármint ha csak valaki láb képeket posztol?

Megélni nem hiszem, de biztos lehet belőle pénzt keresni. Sajnos sok idióta férfitársam van aki ilyenekért fizet. Ezért nem lehet már személyes találkozókra lányt találni, mert inkább elmennek of-re.
Ami a szavazásodat illeti, dugni nem feltétlenül kell, én például szexmentes fétisért szoktam fizetni, de csak személyes találkozóval.

Arccal vállalja illetve készít privát képeket kérésre, akkor oké.
Én is fizettem már ilyenért.
De hogy arc nélkül posztolgat...
Én biztos nem fizetnék érte.

Mitől lehetne igényesebb egy ilyen oldal szerintetek?
Mármint értem a gyenge részét arc nélkül van de gondolom más is zavar benne nem csak ez.

Az attól függ csillagom kinek... és hogyan csinálja. Ha egy ismert, százezres-milliós követőtáborral rendelkező nő lennél akkor igen. Ismeretlenként, pláne hogy csakis lábképeket posztolsz viszont nem. Naponta tucatszám nyitják a fiókokat a fiatal, csinos nők akik tűpontos képeken, videókon mindent is megmutatnak / bevállalnak a fizető kuncsaftok kedvéért. Velük kellene versenyezned a fizető vendégekért.
Te is látod, hogy nem megy - ez a hirdetésed sem fog egyetlen fizető vendéget sem hozni. Ebből nem fogsz megélni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!