Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a cuckold szex után rájön a férj, hogy ő meleg?
Aztán otthagyja a nőt és inkább pasizik?
Biszexeket láttam már, ahol a bull megdolgozza a férjet is, de totál meleg témát még nem.

Egyszer olvastam itt az oldalon, hogy egy nő belement, hogy egyszer kipróbálják a cuckold szexet.
Pár hónap múlva rájött a nő, hogy a férjét dugja a bull. Aztán össze is jött a két pasi, tehát lelépett a férje.

Nincs ilyen. Amikor ilyen történik a pasi már előtte biszex/meleg volt, erről fantáziált, ez izgatta, csak nem merte nyíltan kimondani.
Ettől még a 3-asok, cuckold, többesek, gangbangek 95%-ában totál hetero pasik vannak akik nem akarnak direktben egymással semmit "csinálni".

Az enyhe biszex hajlam kijött.
Amin nem is kell csodálkozni, hiszen más fèrfi beleèlvezett,èn pedig kinyaltam.Ezek után elkezdett érdekelni,milyen lenne közösen leápolni egy másik fèrfit,ha màr a nőmből kinyaltam a spermát.
Erre már nem került sor,mert szètmentünk,eltávolodtunk.Azóta semmi ilyesmi nem volt,ès nem is szeretnék semmit férfitól,csak ha barátnő is ott lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!