Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire lenne gáz felajánlani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gáz felajánlani egy lanyismerosomnek?

Figyelt kérdés
Pénz osszeget, cserebe...?
2023. szept. 11. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Ha azt akarod hogy többet ne álljon veled szóba és mindenkinek elmondja, hogy egy gyökér vagy mert k.vának nézted akkor csináld nyugodtan. Szóval kb. ennyire jó ötlet.
2023. szept. 11. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves a csaj?
2023. szept. 12. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A te ismerösöd. Mi nem tudjuk mire hogyan érzékeny. Ha tudod rola, vagy már erösen célozgatott rá nálad, hogy jol jönne neki ilyen ajánlat akkor tedd meg. Ha nincs ilyen infod rola akkor inkább ne!
2023. szept. 12. 00:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy lánynál próbáltam be. Róla közismert volt, hogy könnyű vérű. Kinevetett. Aztán mondta, hogy nem lehet megvenni. De miért nem szóltam, h bejön nekem? Aztán végül dugtunk.
2023. szept. 12. 07:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!