Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedves ferfi társaim ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves ferfi társaim ha komoly alkalmi szexet kér a nő azt hogyan hazzatok létre egy autoban? Readasul vékonyka farokkal ami meg hamar el is sül?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek!

Van egy nő akivel annó rég túl durvára sikeredett a szex kapcsolatom.

Ezzel az a baj, hogy ez nagyon mély sebet hagyott a nőben akkor amit a mai napig is képes felhozni nekem!

Szégyenlem is magam miatta mint férfi, de szó mi szó addig addig beszéltem fűztem széditetttem őt, mig rá nem vettem egy utolsó alkalomra szóló alkalmi szexkapcsolatra.

Igazság szerint nem is tudom mióta nem voltam nővel.

Igy elfelejtettem komolyan mit kellene tennem vele és hogyan.

A farkam kissé vékony és kicsi is, 14-15cm hossz és 4,5széles.(ha nem is apróa sherszámom de Kkor is egy elég tágulékony nőröl van szó!)

Readás ként a nő közölte élesbe is velem, hogy erősen csináljam és keményen de még is érzékien, mivel ő így szereti. :)

Hogyan tudok elélveztetni orálisan egy nőt legegyszerűbben?

Ismerem a g pontját

Tudom hogy spriccel is mint állat de frankón korlátlanul.

De még sem akkarok észen kívül szexelni és nyomot hagyni benne újra mint rég tettem, érzékien és felejthetetlenné szeretném a pillanatot tenni, na meg másrészt hamar el is sülnék ha csak egyfeszt benne lennék. :/

2023. szept. 11. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha helyesen tudnál beszélni már elélvezne. De hát ezzel kell dolgozni.
2023. szept. 11. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Mit számít ez? Élvezz a szájába és zárd le kalandot.
2023. szept. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!