Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van olyan sok ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok ember fent Tinderen és hasonló oldalakon csak a szex miatt?

Figyelt kérdés

Szerintem valóságban sokkal könnyebb és gyorsabb egy éjszakára partnert találni. Miért akar valaki nagyon sok nőt ágyba vinni? Ezt nem igazán értem. Lehet a saját tapasztalataim miatt, mert eddig akárkivel voltam kb ugyanazt nyújtotta és csak a szerelem, plusz kommunikáció ami javított a szexuális élményeimen, nem az, hogy folyton cserélgettem a párom.

Kíváncsi vagyok mások véleményére.

2023. szept. 7. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
"Szerintem valóságban sokkal könnyebb és gyorsabb egy éjszakára partnert találni"-nem valószínű.
2023. szept. 7. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy azok az emberek csak tágítani akarják a merítési lehetőségüket azzal, hogy Tinderen is fent vannak, vagy csak szimplán nem szeretnek élőben ismerkedni, vagy nincsen rá annyi lehetőségük.

Egyébként élőben nem csak egyéjszakás kalandot könnyebb találni, hanem normális barátnőt is (az utóbbiban van tapasztalatom) Tinderen a nálunk környéken élő lányok nagy része Instagram követőket gyűjtött, illetve csak szórakozásból használta a Tindert, nagyon kicsi a fent lévő olyan emberek száma akár férfi akár női oldalról, aki komolyan vehető.

2023. szept. 7. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van, akit vonz a változatosság, ennyi.
2023. szept. 7. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Van, aki sok nőt akar ágyba vinni és van, aki szexmentes kapcsolatban él, elválni nem akar, szexelni viszont nyilván szeretne.
2023. szept. 7. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem. Élőben tudod, hogy van e kémia, a neten megismert emberrel lehet, hogy nincs. Meg olyanokat írnak egyesek, hogy csak lesek, hogy komolyan van olyan, aki erre ugrik? Pl uhh de kanos lettem g.eci ahogy megláttalak. Mert ezek szerint ez már bevált szöveg. De akkor az ilyen egy buliban is össze tud szedni bárkit. És igen, ott könnyebb, ott biztos a vonzalom és ivott is kicsit a csaj, de józanon nehezebb rávenni magad egy random egyéjszakásra nőként, akkor már inkább szólsz egy fiú ismerősödnek.
2023. szept. 7. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak ott, mert ez a legkényelmesebb módja. Hogy milyen nőknek jön be az ilyen stílus, arra ötletem sincs.
2023. szept. 7. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

"Miért akar valaki nagyon sok nőt ágyba vinni? Ezt nem igazán értem."

Majd rájössz. Szerintem sok újdonság fog még érni téged az életben.

2023. szept. 7. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:

"Miért akar valaki nagyon sok nőt ágyba vinni?"

Félnek az intimitástól, és nem akarnak közel kerülni senkihez sem.

Van, aki kifejezetten így szadizza a nőket, hogy eldobja őket.

Vagy látens homokosok és ezt akarják valahogy titkolni, leplezni. Nem ad nekik valódi szexuális ingert egy nő, mert nem is eléggé kiváncsiak rá.

2023. szept. 7. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Ez hülyeség. Miért félne valaki az intimitástól csak azért, mert szereti a nőket (dugni)? Legfőképpen miért lenne látens meleg (wtf) az, aki rendszeresen ágyba visz nőket? Aki meleg, az kérlek szépen nem képes ágyba bújni egy nővel!
2023. szept. 7. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!