Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, amikor egyedül vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, amikor egyedül vagytok otthon és maszturbáltok, hova élveztek?

Figyelt kérdés
Plusz ha tudjátok hogy huzamosabb ideig egyedül vagytok otthon egy nap, meztelenre vetkőztök?

2023. szept. 9. 15:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A párom bugyijába.Had lássa mosáskor hogy hiányzott.😉
2023. szept. 26. 16:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én hason fekve egy pzs-be. Nem kíván túl nagy takarítást utána. Igaz ebben a korban (70+)túl sok ondó már nemigen termelődik.
2023. okt. 8. 08:24
 23/25 anonim ***** válasza:
50%
Sokat vagyok meztelen. Van, hogy mivel kertesház, az udvarra- teraszra is kimegyek, élvezni bent zsepire lövök, teraszon a földre.
2023. okt. 8. 08:31
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha csak én vagyok otthon vagy az aktuális csajommal, akkor mindig meztelenül vagyok, mert szeretek meztelenül lenni, vagy minél jobban levetkőzve lenni.

Szájba, p.nába és bármilyen seggbe szeretem verni, de ha magamnak kell kiverni, akkor inkább a zuhany alatt, amivel szemben van egy hatalmas tükör.

Kissé nárcisztikus vagyok, de van is miért.

2023. okt. 8. 08:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször magamra. Azután letörlö..
2023. okt. 19. 06:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!