Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, amikor egyedül vagytok otthon és maszturbáltok, hova élveztek?
Figyelt kérdés
Plusz ha tudjátok hogy huzamosabb ideig egyedül vagytok otthon egy nap, meztelenre vetkőztök?2023. szept. 9. 15:00
1/25 anonim 

válasza:

Általában a hasamra és majd letörlöm. Ha sok ideje vagyok egyedül akkor eleve fel sem öltözök.
2/25 anonim 

válasza:

Igen meztelenre, ahova épp megy.
3/25 anonim 

válasza:

nem vetkozom le mert szatirnak gondolnak anyámék
4/25 anonim 

válasza:

Zuhany alatt verem ki. Nincs vele gond.
6/25 anonim 

válasza:

Én sokazor boxerbe vagy a szára kivéve a boxerre. Valami miatt szeretem. Van egy fecske fürdőnadrágom is azt is használom ilyenre.
7/25 anonim 

válasza:

Igen meztelenre es hosszasan jatszom vele. Ilyenkor a levett boxeremre elvezek altalaban vagy a hasamra es letorlom vele.
8/25 anonim 

válasza:

Általában a testemre, akkorát élvezek hogy a mellkasomra vagy az arcomra megy szóval utána simán eltudok menni fürdeni egyet, ha vannak itthon akkor valahogy máshogy kell megoldanom :D
9/25 anonim 

válasza:

hasra, zuhany alatt, vagy gyakorlom, h meddig bírok ellőni, mint régen a koleszban
10/25 anonim 

válasza:

Hasra mellkasra
Használt boxerral letörlöm és megy a szennyesbe
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!