Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiként észre veszitek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként észre veszitek egy nőn, ha esetleg "ki van éhezve" szexuálisan? Ha igen, miből látszik ez?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egy értelmesebb nőről beszélünk, aki csak éli a kis életét és nincs sem a viselkedésével sem az öltözködésével a homlokára írva hogy "dgj meg". Olyanokra gondolok hogy van-e egy bizonyos kisugárzásuk vagy ilyesmi, amit férfiként "kiszagoltok".

2023. szept. 8. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nincs, csak akkor ha együtt vagyok vele, akkor tudtomra adja elég hamar.
2023. szept. 8. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő még ha ki is van éhezve, nem bárkire van kiéhezve. Ha pont rád van gusztusa, akkor azt észreveszed. Persze, csak ha nem vagy teljesen béna.
2023. szept. 8. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van, de emellett van egy csomó baromság.

Hangos sóhajok, hajigazítás, feltűnő viselkedés, káromkodás, hosszú szemkontaktus stb.

A kedvencem ez a furcsa állás, amikor a térdét a nő összezárja, majd kitolja oldalra, a kezét pedig a homlokához teszi.

😁

Ez annyira tipikus jel, hogy kb nálam az egyet jelent: Jöhetsz!!!

2023. szept. 8. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Figyeld a nézését meg a járását, csípőjének a ringását...
2023. szept. 8. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám van ki éhezve és beszélgetek vele akkor észre veszem a viselkedéséből.

Máshogy meg nem lehet.

2023. szept. 9. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Ha tüzel a szuka, azt minden igazi kan szinte azonnal megérzi a jelekből.

A nők nem képesek leplezni ha ki vannak éhezve a f@szra.

2023. szept. 9. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézés, lassú pislogás, majd szem lesütése. Száj nyalogatása, harapdálása. Haj tűrögetése. Lassabb és mélyebb sóhajok.
2023. szept. 9. 11:18
 8/10 leszbikuslány ***** válasza:
29%

6-os kommentelő minől gondolod azt hogy minden nő gusztustalan undoritó ronda csunya kanokat akar?

Mivel en sem akarok sőt egyenesen undorodok a kanoktol mivel vilagéletemben csak nők tetszettek es fognak us tetszeni csak nekem.

Így ha ezt gondolod hogy minden nő kant akar ajkor elarulom hogy nagyon tévedesben es álomvilagban élsz

2023. szept. 10. 01:50
 9/10 Á.Zoli ***** válasza:
100%
A viselkedése megváltozik, ha a közelében vagyok. Többször felejti rajtam a tekintetét. Méreget lopott pillanatokkal. Ezek nem mindig egyértelműen jelentkeznek és azért bele lehet képzelni olyat is, ami simán csak a tetszés határa és nem mászna rám. Simán csak vonzónak tart és ennyi.
2023. szept. 10. 07:26
 10/10 anonim ***** válasza:

A kérdés férfiaknak szól, és nem nőknek. Olyan férfiaknak, akik a nőket (is) szeretik.

Szerintem te eltévesztetted a kategóriát, ez itt nem a homoszexuális szekció.

Akár tovább is gurulhatsz a rolleroddal...

2023. szept. 12. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!