Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként észre veszitek egy nőn, ha esetleg "ki van éhezve" szexuálisan? Ha igen, miből látszik ez?

Szerintem van, de emellett van egy csomó baromság.
Hangos sóhajok, hajigazítás, feltűnő viselkedés, káromkodás, hosszú szemkontaktus stb.
A kedvencem ez a furcsa állás, amikor a térdét a nő összezárja, majd kitolja oldalra, a kezét pedig a homlokához teszi.
😁
Ez annyira tipikus jel, hogy kb nálam az egyet jelent: Jöhetsz!!!

Ha rám van ki éhezve és beszélgetek vele akkor észre veszem a viselkedéséből.
Máshogy meg nem lehet.

Ha tüzel a szuka, azt minden igazi kan szinte azonnal megérzi a jelekből.
A nők nem képesek leplezni ha ki vannak éhezve a f@szra.

6-os kommentelő minől gondolod azt hogy minden nő gusztustalan undoritó ronda csunya kanokat akar?
Mivel en sem akarok sőt egyenesen undorodok a kanoktol mivel vilagéletemben csak nők tetszettek es fognak us tetszeni csak nekem.
Így ha ezt gondolod hogy minden nő kant akar ajkor elarulom hogy nagyon tévedesben es álomvilagban élsz

A kérdés férfiaknak szól, és nem nőknek. Olyan férfiaknak, akik a nőket (is) szeretik.
Szerintem te eltévesztetted a kategóriát, ez itt nem a homoszexuális szekció.
Akár tovább is gurulhatsz a rolleroddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!