Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek meg mikor a szüleiteket halljátok szexelni ?
Figyelt kérdés
Mi lenne ilyenkor a normális reakció?
Zavar, izgat?
2023. szept. 8. 13:33
1/7 anonim 

válasza:

Így h a szüleim gyülolik egymást, nekem a szeretet jele lenne, de valószínűleg megértem azt is h ezt hallani baromi zavaró
2/7 anonim 

válasza:

Sosem zavart, örülök neki. Legalább jóban vannak
3/7 anonim 

válasza:

Tudom szégyenletes,de én felizgulok,és maszturbálok.
4/7 anonim 

válasza:

Hangos zene,fejhallgató,elmenni otthonról
5/7 anonim válasza:
Szerencsére már nem otthon lakok de hallottam eleget🤣 Fülhallgató, Tv max hangerőn es amikor hallottam megy a zuhanyzó tudtam hogy vége...( szerencsere nem tartott sokaig) fel nem tudnek izgulni hát egészségükre de ha lehet nem vagyok rá kíváncsi...
6/7 anonim 

válasza:

Hasonlóan vagyok vele, mint az 5-ös. Nyilván nekik is vannak (voltak... 37 éves vagyok, már nem él egyikük sem) szükségleteik, de én nem vagyok rá kíváncsi. Felizgulni egyáltalán nem tudnék ilyenre.
7/7 anonim 

válasza:

Szerintem messze az egyik legundorítóbb dolog mert csak a gondolata is, de ha hallanod vagy látnod kell az kb. pokoli.
Velem kiskoromban rendszeresen megtörtént hogy mellettem csinálták
16 évesen a nevelőapámat hallottam meg az anyámmal a másik szobából
Szó szerint öklendeztem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!