Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányszor szexeltél védekezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor szexeltél védekezés nélkül eddig? Azoknál az alkalmaknál miért nem védekeztél?

Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 16:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Életemben egyszer volt rajtam gumi összesen. 28 éve szexeltem először ha ez számít. Túl egy házasságon és összesen vagy 6 kapcsolaton ebben az időben. Amikor csak alkalmi szex volt az se vadidegennel hanem olyan nővel akit ismertem és tudom, hogy én voltam az akivel félrelépett és mással soha.

De én nem is vagyok nagy csajozós, sose voltam az. Se kurvázós. Sosem volt ebből gondom.

2023. szept. 7. 20:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem dugtam senkivel sem úgy gumi nélkül, aki ne szedett volna fogamzásgátlót. De a fenti válaszolók "jól" mutatnak ezt-azt.
2023. szept. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!