Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányszor szexeltél védekezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor szexeltél védekezés nélkül eddig? Azoknál az alkalmaknál miért nem védekeztél?

Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Hú, sokszor. Az ok: gyereket akartunk.
2023. szept. 7. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
28%

Nem szamoltam, de valahol 10-20 kozott van a szam.

Az oka egyszeru. Elkapott minket a vagy. Es plusz elmeny, izgalom volt, hogy nem vedekezunk. Volt, hogy ki sem lett veve idoben.

2023. szept. 7. 16:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok: nem teherbeesés céljából.
2023. szept. 7. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
mindkét exemmel másfél, 2 éves kapcsolatok, megbeszéltük, hogy amikor termékeny napjaiban van lesz gumi, amikor nincs akkor nem lesz, így is volt, hála Istennek sosem volt gond. egyébként a 2 lány ismerősöm (nem az exeim, barátok) ők is mindig gumi nélkül csinálják. persze fontos a védekezés, de azért túl van kicsit misztifikálva. teherbe esni nem annyira egyszerű.
2023. szept. 7. 16:47
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Olyan kapcsolatban voltam/vagyok, amiben ha becsúszna a baba, megtartanánk. Nem termékeny napokon nem védekezünk. De egyszer terhes lettem így, a ciklusom legelején. Megtartottuk volna, de nem maradt meg. Ennek ellenére azóta sem csináljuk másképp, illetve most már a ciklus elején védekezünk, de a végén már nem. Az ok: sokkal élvezetesebb így mindkettőnknek és ahogy írtam, nem tragédia, ha teherbe esem.
2023. szept. 7. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
14%
Alkalmiban ketszer, ismertem es biztam mindket csajban. Egyik csaj vedekezett tabival, masiknal vigyaztunk :)
2023. szept. 7. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:
16%

Egyszer alkalmiban. Ismertem a not regota, igy nem aggodtam hogy STD-s leszek.

Elkezdtuk gumival es a vege fele egy kicsit csinaltuk gumi nelkul is. O kicsit tartott a teherbe esestol.

A felesegemmel csak a legelejen csinaltuk gumi nelkul egy kicsit mert elkapott minket a hev es nem volt nalunk semmi. Azota vagy gumi vagy tabletta. Amikor keszenalltunk a babara akkor pedig egyik sem.

2023. szept. 7. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Még nem szexeltem, szüz vagyok
2023. szept. 7. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
12 éve folyamatosan
2023. szept. 7. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
9%
Sose volt rajtam gumi.És eddig a rekord 4 különböző hölgy egy nap.Nem kell elhinni de ez megtörtént😀
2023. szept. 7. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!