Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyum észrevehette, hogy áll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyum észrevehette, hogy áll a farkam, tennem kellene valami?

Figyelt kérdés
Nem vicc, tegnap este szúnyogírtás volt nálunk és nem zártam be az ablakot, gondoltam úgyse ér el idáig, mert az utcába nem jön az autó. Na most én ennek tudatában hogy mindenki alszik, boxer nélkül, álló farokkal feküdtem az ágyon, anyum berontott a szobába, és egybol odaszaladt az ablakhoz, én pedig ijedtemben csak annyit tudtam csinálni, hogy a kezemmel eltakartam. Aztán megfordult, rámnézett és kiment, en pedig utána vettem észre, hogy nem takartam el teljesen hanem a a végéből kilátszott egy kicsi. Reggel mielőtt jöttem dolgozni, látta, hogy kicsit rossz kedvem van, de nem szólt semmit, csak nézett. Most szünet közben is ezen gondolkodom, hogy merjek e mondani valamit, vagy ne szòljak semmit, és elfelejtődik. 21/F

2023. szept. 7. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megesik ez mindenkivel

Engem 15 évesen maszturbáláson kapott pont amikor lőttem

Túléltem

27/f

2023. szept. 8. 07:02
 12/15 anonim ***** válasza:
U r her fcking son, ffs
2023. nov. 3. 21:38
 13/15 NTBS ***** válasza:
Mi újság kedves kérdező?
2023. nov. 3. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyenekről álmodozol kiccsákó?
2023. nov. 4. 13:07
 15/15 A kérdező kommentje:
szeretem az olyan embereket mint te, kedves utolsó. Képzeld megtörténhet ilyen, nem álmodozás. Én egy egyszerű kérdést tettem fel, amire választ vártam, nem kötözködést. Ha nem tudsz rendes választ írni, csak ezt, akkor inkább ne is válaszolj, köszi.
2023. nov. 12. 17:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!