Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyum észrevehette, hogy áll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyum észrevehette, hogy áll a farkam, tennem kellene valami?

Figyelt kérdés
Nem vicc, tegnap este szúnyogírtás volt nálunk és nem zártam be az ablakot, gondoltam úgyse ér el idáig, mert az utcába nem jön az autó. Na most én ennek tudatában hogy mindenki alszik, boxer nélkül, álló farokkal feküdtem az ágyon, anyum berontott a szobába, és egybol odaszaladt az ablakhoz, én pedig ijedtemben csak annyit tudtam csinálni, hogy a kezemmel eltakartam. Aztán megfordult, rámnézett és kiment, en pedig utána vettem észre, hogy nem takartam el teljesen hanem a a végéből kilátszott egy kicsi. Reggel mielőtt jöttem dolgozni, látta, hogy kicsit rossz kedvem van, de nem szólt semmit, csak nézett. Most szünet közben is ezen gondolkodom, hogy merjek e mondani valamit, vagy ne szòljak semmit, és elfelejtődik. 21/F

2023. szept. 7. 09:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,látott már olyat anyud,nem okozott neki álmatlan éjszakát. Velem is megtörtént már.
2023. szept. 7. 09:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetes dolog, hogy egy fiatal férfinek áll a farka.

Kettő ő sem tartotta tiszteletben a magán szférád, mert nem kopogott. Szóval ha szólsz is valamit csak annyit, hogyha lehet először kopogj.

2023. szept. 7. 09:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, remélem semmi kínos nem lesz belőle.
2023. szept. 7. 09:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennél màr csak az "cikibb" ha éppen dugod a barátnődet és akkor akarnak benyitni.. True story😅
2023. szept. 7. 09:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos tudja, hogy ez teljesen normális. Ne csinálj ebből ügyet.
2023. szept. 7. 09:29
 6/15 anonim válasza:
100%
Zárd az ajtót.
2023. szept. 7. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Huh haver, bocs de hasonló kérdések nem 21 hanem 12 évesen merülnek fel az emberben. Nyilvánvaló, hogy ebben az életkorban mindenkinek feláll (s amikor csak van rá lehetősége akkor recskázik is), teljesen természetes.

Akkor kellene aggódni egy tinigyerekért ha nem állna fel neki soha és nem maszturbálna rendszeresen. Na ott már eü. probléma lenne, vagy súlyos mentális.

2023. szept. 7. 11:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz rá a dologra. Ez tök természetes. Tudja ő is. Nyilván ciki volt és hidd el neki lehet hogy mégjobban mint neked. Szerintem inkàbb ne is hozzátok szóba.
2023. szept. 7. 14:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Ciki a dolog neked is és neki is. De azért kopoghatna anyukád. Én is 21 vagyok, de mindig kopognak ha bejönnek. Én is kopogok ha az ő szobájukba megyek át. Még akkor is ha tudom hogy nincs semmi, de mégis úgy érzem hogy kopognom kell. Ennyiből a barátnőd is nálad lehetne, szóval azért anyud kopoghatna. De ha te nem hozod szóba, akkor ő sem fogja szerintem.
2023. szept. 7. 17:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy 21 éves vagy? Ilyeneket fiatalabb szoktak kérdezni...
2023. szept. 7. 19:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!