Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a szexshopból rendelek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szexshopból rendelek a futár nem fog kinevetni?

Figyelt kérdés

Kicsit hatás vadász a kérdés tudom.

Nem fog pofákat vágni a csomag láttán?

Vagy van olyan shop ahol rejtve van, hogy honnan és mit rendeltem?

2023. szept. 6. 16:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik diszkrét.Egyébként ki rendelne tőlük?Csomagolás is,a cégnév is.
2023. szept. 6. 16:19
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
En pont h felvallalom, ovszert pl hogyan szoktal venni a boltban akkor? 😃 ne szegyelld. 22F
2023. szept. 6. 16:20
 3/24 A kérdező kommentje:

Jó hát egy óvszer és modjuk egy dildo között van különbség 😅.

Ja és köszönöm a privát üzeneteket de nem ismerkedés céljából tettem fel a kérdést.

2023. szept. 6. 16:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevet ki. En mar sokszor rendeltem, es a legtobb szexshop egy sima kartondobozban kuldi ki a termekeket nagyon diszkreten. A feladon sem latszik, h szexshop. De kerheted amugy csomagautomataba is, em neha oda kerem amikor nem tudom otthon atvenni a kert arut.
2023. szept. 6. 16:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Rendezem többször is dildot pl de más dolgokat is

A csomagolás mindig olyan hogy ne lehessen belőle tudni mi van benne illetve a cégnév is valami teljesen más tehát fogalma sem lesz mi van venne mit rendeltél

2023. szept. 6. 16:30
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Minden webshop úgy küldi ezeket a csonagokat, hogy fekete csomagban van, nem látni mi van benne. Meg a feladó sem 'Bigblackdildo Kft.' lesz:D

Amúgy meg senki le se szrja, hogy Juliska mit rendelt szerda délután a neten

2023. szept. 6. 16:32
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

hát tényleg gáz ha egy nő dildot vesz, de tedd tul rajta magad ugy sem ismer teged futar, max at fut az agyán hogy milyen jo lenne megdugni teged. mert perveznek fog nézni.

egyébként is minek kell a dildo. mikor ezer meg ezer férfi vágyok egy valodi nőre.

egy aranyos kis rozsaszin vibri nem fog olyan ribis érzetet kelteni mint egy dildo.

de amugy, max csak a ceg neve lesz feltuntetve a csomagoláson.

2023. szept. 6. 16:40
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen diszkrét minden erotikus webáruház, a csomag olyan mintha egy ruhát vásároltál volna, a cég név sem utál szexshopra. Tehát csak nyugodtan rendelj. :)
2023. szept. 6. 16:51
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy kemény kartondobozban fogod kapni, ami ki lesz tomve pukfóliával és csomagoló papírral. Még csak lotyogni se fog benne semmi. A felado meg egy neve nincs kitalált cégnév lesz. Atrameusz KFT. Nesze semmi fogd meg jol. Es utolso sorban, a postás annyira lebassza kinek mit visz, rá se néz a dobozra meg h kinek mit visz. Ot csak a csomal számja érdekli, rá se néz a feladora, meg szinte rád se :D csak odabassza a csomagot és már a hátso lámpáját látod.
2023. szept. 6. 17:00
 10/24 anonim ***** válasza:
94%

"ezer meg ezer férfi vágyódik egy nőre"

aha, és ott a terhesség, a nemibetegség, az abuzus

arról nem is beszélve hogy az esetek nagyrészében ki se elégíti a nőt

2023. szept. 6. 17:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!