Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szexshopból rendelek a futár nem fog kinevetni?
Kicsit hatás vadász a kérdés tudom.
Nem fog pofákat vágni a csomag láttán?
Vagy van olyan shop ahol rejtve van, hogy honnan és mit rendeltem?

Jó hát egy óvszer és modjuk egy dildo között van különbség 😅.
Ja és köszönöm a privát üzeneteket de nem ismerkedés céljából tettem fel a kérdést.

Rendezem többször is dildot pl de más dolgokat is
A csomagolás mindig olyan hogy ne lehessen belőle tudni mi van benne illetve a cégnév is valami teljesen más tehát fogalma sem lesz mi van venne mit rendeltél

Minden webshop úgy küldi ezeket a csonagokat, hogy fekete csomagban van, nem látni mi van benne. Meg a feladó sem 'Bigblackdildo Kft.' lesz:D
Amúgy meg senki le se szrja, hogy Juliska mit rendelt szerda délután a neten

hát tényleg gáz ha egy nő dildot vesz, de tedd tul rajta magad ugy sem ismer teged futar, max at fut az agyán hogy milyen jo lenne megdugni teged. mert perveznek fog nézni.
egyébként is minek kell a dildo. mikor ezer meg ezer férfi vágyok egy valodi nőre.
egy aranyos kis rozsaszin vibri nem fog olyan ribis érzetet kelteni mint egy dildo.
de amugy, max csak a ceg neve lesz feltuntetve a csomagoláson.

"ezer meg ezer férfi vágyódik egy nőre"
aha, és ott a terhesség, a nemibetegség, az abuzus
arról nem is beszélve hogy az esetek nagyrészében ki se elégíti a nőt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!