Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Durva szakitás utáni durva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva szakitás utáni durva tettek. Mesélnétek ilyen történeteket?

Figyelt kérdés

Nem, itt most nem arra kell gondolni, hogy a durva szakitás után, verekedés vagy olyasmi történt, amit a horrorfilmekben látni….

Hanem olyasmire gondoltam, hogy a szakitás után belementél mindenféle szexkalandokba, amibe azelőtt sosem.

De a szakitás annyira megviselt, vagy még mindig megvisel, hogy már minden mindegy alapon őrült kalandokba bonyolódsz, csak hogy felejts végre.

De azt is elmesélheted, ami nem veled történt, de ismersz ilyen pletykát…

2023. szept. 6. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az én életem ennél sokkal unalmasabb :)
2023. szept. 6. 14:18
 2/7 A kérdező kommentje:
De legalább írtál...1 -es :)
2023. szept. 6. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után. Nagyon durva dolgokat vágtunk egymás fejéhez, aztán dugtunk egy akkorát mint előtte soha. Az szó szerint állatias baszás volt. Azóta sem tartjuk a kapcsolatot.
2023. szept. 6. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Szakítás után nagyon mélyen voltam. Van egy ikerpár ismerősöm (lányok), akik közül az egyikkel régebben randiztam, de kikosarazott. Sokat beszélgettünk, találkoztunk, aztán felhozták, hogy csinálhatnánk hármasban. Belementem. Örök élmény.
2023. szept. 6. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Megtudtam, hogy megcsalt ezért tartottam egy egyhetes kúrótúrát, magyarán minden nap más pasikkal voltam. Megmondtam neki, összevesztünk irgalmatlanul, majd egy orbitálisat keféltünk.
2023. szept. 6. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szakítás után összejártunk a barátnője húgával dugni, egymással vígasztalódni.

Ő ezt személyes ügynek vette és minden eszközzel megpróbálta bebízonyítani, hogy ő 27 évesen jobb, mint egy 19éves csaj. Soha előtte nem szexeltünk olyan szenvedélyesen, mint amikor megpróbált visszahódítani, pedig évekig együtt voltunk korábban. Én meg élveztem, hogy a két nő verseng egymással. :)

2023. szept. 6. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
5 ös. És aztán mi történt? Megint összejöttetek? Vagy végleg szakítottatok ?
2023. szept. 7. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!