Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmet hogy vegyem rá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet hogy vegyem rá, hogy szőrtelenítse a nemiszervét?

Figyelt kérdés

Szereti, ha nyalom a punciját, szeret 69-ezni, viszont közben sokszor a számban szőr lesz.

Kértem már, hogy szedje le, de ő nem akarja. Hogyan tudnám leszedetni vele?

2023. szept. 5. 21:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Azt is megkérdezhetnéd, hogy mégis miért nem akarja ? Mert amugy 10 perc alatt rövidre vágja egy borotvával, és annyi, egy hónapig nincs vele gond. Szóval érthetetlen, hogy egy ilyen semmiséget nem akar még kiprobálni sem.

De azt is mondhatnád neki, hogy szivesen megborotválod neki.

2023. szept. 6. 00:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"egy hónapig nincs vele gond."

Szerintem kevered a gyantázással :')

2023. szept. 6. 01:39
 13/17 anonim ***** válasza:
12: Nem keverem. A szőr saccperkb 1 honap alatt fél-egy centit nő. Ha levágja, kb 1 hónapig még elviselhető lesz a hossza. De a legrosszabb esetben sem kell két hétnél gyakrabban borotválnia.
2023. szept. 6. 01:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor ezek szerint nagyon különböznek az adottságaink, mert nekem hetente foglalkoznom kell vele.

12 voltam

2023. szept. 6. 02:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2023. szept. 6. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Egy férfi kedvéért levágtam.

Utána idióta paraszt lett, azt hitte mindent megtehet velem, és még az ágyban sem bírta. Egy 20 perces vibráló gyűrű 15 - 20 alkalommra elég volt ha sikerült is beraknia...

Szóval ha nem tetszik a szőr akkor nem én vagyok az embered. Mert senki kedvéért leszedni nem fogom.

2023. szept. 6. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
11%
Undorító azonnal kirúgnàm az ilyen igénytelen ősnőt...
2023. szept. 6. 20:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!