Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmet hogy vegyem rá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet hogy vegyem rá, hogy szőrtelenítse a nemiszervét?

Figyelt kérdés

Szereti, ha nyalom a punciját, szeret 69-ezni, viszont közben sokszor a számban szőr lesz.

Kértem már, hogy szedje le, de ő nem akarja. Hogyan tudnám leszedetni vele?

2023. szept. 5. 21:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
elmondod neki ezt a problémát, amit leírtál, és hogy ez téged kifejezetten zavar, kérlek változtasson rajta, vagy nem nyalod ki.
2023. szept. 5. 21:17
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem csak fazoniroztatatid. Mond neki hogy kis csík vagy háromszög felizgat. Vagy csak rövidebbre válogatni.
2023. szept. 5. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
22%
Ahogy az #1-es írja, ha ő nem akarja akkor nem fogja leszedni. Közöld vele nix nyalás amíg bundás.
2023. szept. 5. 21:24
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akarja, nem fogja leszedni. Én is kértem az asszonyt, legalább változatos lenne, meg úgyis visszanő, de nem és kész.
2023. szept. 5. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy, jó az úgy ahogy van:)
2023. szept. 5. 21:31
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Küldd hozzám. Régi álmom egy jó szőrös pina, sosem volt szerencsém hozzá, a barátnőm meg pont nem akarja meghagyni.
2023. szept. 5. 21:32
 7/17 anonim ***** válasza:
22%
Az én csajaim sem hagyják meg...
2023. szept. 5. 21:43
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy, kisfiam, ne is merj ilyen veszelyes es egeszsegtelen dolgot kerni, inkabb tanuld meg szeretni es tisztelni ot, mert ezzel te csak onzo modon magadat es az egeszsegtelen berogzodesedet szereted, oreg! Es ne vidd bunbe a baratnod, a hazassag elotti szexualassal! Terj eszhez, ha meg nem fogadod el, akkor menekuljon az a lany toled, mert eszebe se jusson leborotvalni! Lapozd fel az anatomiai konyvet, meg tanuld meg mit jelent az, hogy szerelem... valtoztass, ha meg akarod ot tartani, haver. F
2023. szept. 5. 21:53
 9/17 mantis religiosa ***** válasza:
69%

Szokj hozzá, hogy punci az szőrös!

És nem ott kell nyalni, ahol szőr van. 😀

2023. szept. 5. 22:24
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd békén, és ne várj el tőle felesleges dolgokat. Az ő teste ;)
2023. szept. 5. 23:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!