Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szóljak a főnöknek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon hülye kollegám aki már sokszor ezelőtt is kekeckedett velem, most meg már ha összefutunk néha azt mondja nekem hangosan hogy "menekülj mert megerőszakollak",(ott a munkahelyen mondja ezt ráadásul) úgy hogy ott mások is hallják.☹️😡 Először azért nem szóltam a főnöknek mert láttam hogy csak viccből mondja (ami még viccnek is rossz),és ezért nem szóltam a főnöknek. De mikor meglát ott a munkahelyen, és elmegyünk egymás mellett olyankor mindig ez a szó hagyja el a száját irányomba hogy "megerőszakollak", "megerőszakollak" egyszerűen már félek tőle.😕.Így lehet mostmár az lesz hogy szólok a főnöknek. 27/Nő2023. szept. 4. 22:26
1/14 anonim 

válasza:

"Így lehet mostmár az lesz hogy szólok a főnöknek. "
Épp ideje lesz szerintem.
2/14 anonim 

válasza:

Először is te magad küld el a bús pitchába a fickót, kérd meg hogy ezt hanyagolja a jövőben. Ha ez nem használ, akkor utána szólj a főnöknek, hogy téged igenis zavar és bőven túllép a kolléga azon ami még munkatársak között belefér.
3/14 m422 válasza:
Nemi erőszakkal való fenyegetés nem munkajogi kérdés, hanem büntetőjogi. Én a helyedben úgy felnyomnám mint a bélyeget.
4/14 anonim 

válasza:

Ha mások is hallják, akkor nem gondolja komolyan.
De mi lenne, ha neki mondanád meg, hogy ne csinálja ezt, mert nem jön be? Lehet, simán értene a szép szóból. Minek ágyúúal verébre?
5/14 anonim 

válasza:

2 / 4
Valószínűnek tartom, hogy azon már rég túl van a kérdező, hogy megkérje, hogy hagyja ezt abba.
6/14 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves 5ös azon már túl vagyok, mert nemrég mondtam neki, sőt azóta nem is talákoztam vele. De! Ha megint folytatja (még ha viccből is) akkor megyek a főnökhöz.
2023. szept. 4. 22:43
7/14 anonim 

válasza:

6: és utána közvetlenül a rendőrségre is.
8/14 anonim 

válasza:

Ez kb. annyira vicces, mint ha te minden alkalommal megjegyeznéd, hogy levágod baltával a péniszét.
9/14 anonim 

válasza:

A 8. nem is mondott hülyeséget! Amikor mondja neked, nyugodtan válaszolhatod, hogy elöbb levágod te a fszát meg a tökt!
10/14 anonim 

válasza:

Viccnek elég rossz volna, ráadásul ha rászóltál és folytatja akkor ez már nem a vicc kategória. Esetelg még ha nem tetted annyit megejthetsz neki, hogy még egy ilyen és már nem neki fogsz szólni, hanem a főnöknek. Ha ettől sem vesz vissza akkor fel kell nyomni aztán vessen magára. 33/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!