Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire valóságos jelenség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valóságos jelenség az BPesten, hogy diák és egyetemista lányok ismerkednek jobb körülmények közt élő férfiakkal és kölcsönösen segítik egymást? F

Figyelt kérdés

2023. szept. 4. 06:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudok ilyenről... 😄
2023. szept. 4. 08:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Teljesen valóságos. Én a fétisemre szoktam partnert keresni, arra találtam nem is egyet itt az oldalon is. Volt köztük aki bevállalta volna a szexet is, de azt meg tudom oldani pénz nélkül is.
2023. szept. 4. 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Vannak ilyenek is ahogy vannak nem ilyenek is
2023. szept. 4. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Sőt, még fiúk is találkoznak férfiakkal kölcsönös segítségre.

Talán többen is, mint a lányok.

2023. szept. 4. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Teljesen valós, de nem csak Bp-n. Mindenhol vannak olyan lányok/pasik akik a testüket áruba akarják bocsájtani pénzért s nem az út szélére akarnak kiállni hanem 1 db jól fizető szponzort keresnének. Sugarbaby... keress rá a kifejezésre. Amúgy meg puncs.hu
2023. szept. 4. 12:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Puncs az kamu. Tele prostival.

Az nem mozgat

2023. szept. 4. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 ja jól látod az ott hirdetők 95%-a vagy profi prosti, vagy olyan hivatásos sugarbaby aki több szponzort futtat egyszerre és azokból él. Ettől a neten még egyenlőre ez az ami a "gyűjtőoldal", valahol meg találkoznia kell a kereslet-kínálatnak. Nem állhatsz oda az egyetem elé leszólítani minden nőt, hogy hellóka havi x ezerért cserébe nem lennél sugarbaby? 😂
2023. szept. 4. 13:06
 8/9 A kérdező kommentje:

Ez igaz.

De nekem egy kezdő lány volna aki megmozgatja a fantáziám.

Aki hűséges és odaadó.

2023. szept. 4. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 akkor inkább barátnőt keress... a sugarbaby nem arról szól hogy "hűséges és odaadó" hanem ez egy üzlet. Fizetsz és szexet / társaságot kapsz a pénzedért, nem szerelmet. A korrektebb sb-től kizárólagosságot, de ez csak arra vonatkozik hogy rajtad kívül nincs más szponzora. Arra nem, hogy amúgy nem ismerkedik másokkal szimpátia alapon.
2023. szept. 4. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!