Egyetemista leszek, Budaiakkal ismerkednék?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem Szabolcs megyében lakok igazi markos izmos magas jóképű csávó vagyok akinek akkora a legfontosabb testrésze mint egy fél kályhacső
Szeptemberben megyek egyetemre budapestre és mindig is tetszettek a cuki szemüveges sznoblányok úgyhogy budaiakkal ismerkednék. De CSAK budaiakkal, a pesti kerületekből lezüllött ajakfeltöltött műmellű fittnesqvák nem érdekelnek.
Amúgy jól élek van kocsim, fullos a tank tele benzinnel mindig, Michael Kors óra Versace napszemüveg és nagyon intelligens okos csávó vagyok sportos magas izmos úgy hívnak a környéken hogy Bajnok.
18 F
2023. máj. 12. 20:21
1/7 anonim válasza:
melyik egyetem , milyen szak?
2023. máj. 12. 20:23
2/7 anonim válasza:
Az kom
2023. máj. 12. 20:26
3/7 anonim válasza:
A többi részlet miatt nem is akarom koptatni a billentyűzetet (majd átrakatjuk a humor kategóriába), csak egy apróság: így május közepén nyilván lehet biztosan tudni, hogy valakit felvettek az egyetemre, ugye?... 🤦♀️
2023. máj. 12. 20:33
4/7 anonim válasza:
Meg még szerény is...
2023. máj. 12. 21:13
5/7 anonim válasza:
Ez alapján nem szükséges mert már az első héten kibuksz.
2023. máj. 12. 21:15
6/7 anonim válasza:
Tuti tipp egy cuki szemüveges budai sznoblánytól: 1. és 3. bekezdést hagyd ki...
2023. máj. 12. 21:17
7/7 anonim válasza:
Na, és hol fogsz lakni? Gondolom egy pesti koleszban. 😆
2023. máj. 12. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!