Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem?Mièrt nem megy?
Figyelt kérdés
A minap a barátnnèl voltam akivel nemrèg vagyunk együtt...bemutatott a szüleinek ès ottaludtam...ugye hát mindketten akartuk a dolgot...csokoloztunk...kènyesztettem...el is ment a csaj vagy 4x...erre mikor húztam volna fel az óvszert nem állt fel rendesen...ès azután sem....amikor csókoloztunk vagy hozzám èrt akkor igen de nem teljesen...megpróbálta kèzzel meg szájjal is de semmi...ott szopta a faszon egy órán át ès nem állt fel csak fèlig.azelött amikor csak megölelt már akkor áltt a rèpa majdnem teljesen...nem èrtem mi van velem...mintha kiveszett volna belőlem az èrzès...ez a csaj lett volna az első az èletemben...2023. szept. 4. 05:39
11/18 anonim 

válasza:

Nem a gumival volt a baj, hanem az hogy a szülőknél voltál akiket akkor láttál legelőször és kicsit paráztál hogy meghallják / mit szólnak hozzá stb. Azaz volt benned egy kis stressz. Ha meg erőlteted "állj fel, ááááállj már fel" akkor nem fog felállni a legprofibbaknak sem. A stressz a legnagyobb libidógyilkos.
12/18 A kérdező kommentje:
De így nem èreztem igazából parát...sresszeltem egy kicsit mert ugye első meg minden meg azon is h fel foge állni...mert azelött volt mèg egy csaj akinèl szintèn ez volt csak ott tènyleg a sressz miatt nem volt semmi mert bármikor ránknyithatott volna bárki...
2023. szept. 4. 12:55
13/18 A kérdező kommentje:
Meg azon sresszelek h mivam ha valami baj van velem ès azèrt nem áll fel...tesztoszteron hiány vagy valami...csináltam is egy tesztoszteron vizsgálatot...
2023. szept. 4. 12:59
14/18 anonim 

válasza:

#10 Többször csak oràlis jàtékok.. Jól felhúzzàtok egymàst akkor nincs az az isten h lelankadj. És ne stresszelj,engedd el magadat és csak az élvezetekre koncentrálj
15/18 A kérdező kommentje:
Rendben...megpróbálok...ha vèletlen tesztoszteronhiányom van mit lehet csinálni?
2023. szept. 4. 13:47
16/18 anonim 

válasza:

Vannak természetes tesztoszteron nővelő porok. Gym-es oldalakon talász
17/18 anonim 

válasza:

Nekem a gumi volt a gond túl érzéketlen volt.
Nagyon vékony gumi oldotta meg a problémát.
Ha viszont szed tablettát akkor gumi nélkül dugd meg az a legjobb és akkor nem lesz gond.
18/18 A kérdező kommentje:
Ès mi van akkor ha nem a sressz vagy megfelelèsi kènyszer...nem is a a gumi a hibás...meg nem is a tesztoszteronhiány a baj...akkor...mit csináljak...reggel maszturbáltam egyet ès akkor sem állt fel teljesen...meg reggeli merevedèsem sem volt egy hete kb...de amikor megölelem v megcsokolom a csajt...akkor áll..
2023. szept. 5. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!