Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki kostolta már meg valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kostolta már meg valaki a saját spermáját? És milyen volt? Ha igen. Normalis válaszok jöjjenek. Ha nem tetszik a kérdés nem kell trollkodni

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Én kóstoltam a sajátom többször. Többször a feleségemből is kinyaltan miután megdugtam.
2023. szept. 4. 09:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már kóstoltam. Kíváncsi voltam az ízére, hogy mit érez a lány amikor a szájába élvezek.
2023. szept. 4. 12:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam egyszer. Kicsit sós volt, de semleges érzést váltott ki belőlem.
2023. szept. 4. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora barmok vagytok! Netán buznyákok?
2023. szept. 4. 19:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Miért lennének barmok? Pont olvastam és szerintem is igy van hogy. Attol hogy vonzodok a saját spermámhoz attol baromira nem vagyok meleg. Olvass utánna. Full hetero vagyok. Szoval nem állja meg a helyét a kérdésed
2023. szept. 4. 21:07
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Én már rengetegszer. És nem csak megkóstolni szoktam, hanem az egészet le is nyelem.

Mivel imádom szopni magam, ilyenkor alap hogy a számba élvezek, és le is nyelvem. Elég sűrűn, rendszeresen így masztizok.

Nekem bejön, legtöbbször fincsi. Néha előfordul hogy kicsit fanyar, de olykor sem rossz, olyankor is lenyelem.

Illetve punciból is imádom kinyalni, miután bele élveztem.

2023. szept. 9. 01:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Számomra az a felfoghatatlan, ha valaki nem eszi meg ezt a - néha teljesen kifullasztó erőfeszítés jutalmául kapott - kis desszertet!

:-)

2023. szept. 9. 01:19
 18/19 anonim ***** válasza:
26%
Ennyi gusztustalan f@szkalapot!!! Szopjatok lovat, annak annyi van, hogy jóllaktok vele.
2023. szept. 9. 12:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Fanyalogsz ilyen opcion pedig van egy csomó abszurd dolog ami ennél sokkal bizarabb ha megnézed🤘. Ez a spermámat megkostolom dolog kis pista azokhoz képest. Szoval sehol nem tart a téma ilyen szempontbol.
2023. szept. 17. 20:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!