Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki kostolta már meg valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kostolta már meg valaki a saját spermáját? És milyen volt? Ha igen. Normalis válaszok jöjjenek. Ha nem tetszik a kérdés nem kell trollkodni

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 22:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én többször is. Semmi baja és szerencsére senki nem is panaszkodott rá soha.
2023. szept. 3. 22:36
 2/19 A kérdező kommentje:
Értem én most szeretném kiprobalni de nem határoztam el magam még.
2023. szept. 3. 22:38
 3/19 anonim ***** válasza:
Sajátomat nem
2023. szept. 3. 22:44
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Élvezés után nem tudom rávenni magam, így gyertyában az arcomra, számba vertem. Amúgy teljesen jó.
2023. szept. 3. 23:03
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat lehet én is kiprobalom
2023. szept. 3. 23:04
 6/19 anonim ***** válasza:

Csak nagyon ritkán fordul elő, hogy nem fogom fel a kezemben, és nem eszem meg. Például akkor hagyom veszni, ha egy koszos WC-ben valamerre mellémegy.

Ez számomra olyannyira természetes, hogy a kezdetektől fogva így csinálom. Mikor rájöttem, hogy mások ezt undorítónak tartják, azóta letagadom az ilyenek előtt. Mindeközben lenézem az olyanokat, akik ezt a teljesen tiszta és tápláló folyadékot veszni hagyják. 30 éve kiváló potenciának örvendek - lehet, hogy a spermaevés is segít ebben?

2023. szept. 4. 01:45
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem megkóstólni a spermám. Nagyon izgató, és az íze is bejön.
2023. szept. 4. 06:35
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Én szoktam.A hasamra élvezek,az ujjammal belenyúlok és lenyalom róla,de én szétkenni az arcomon is szeretem,A tenyerembe is élveztem már,de egyenesen a számba is.Nekem nagyon bejön.
2023. szept. 4. 07:00
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
szintén, kíváncsi vagyok, mit adok más szájába is. az íze meg eléggé változó. sok alkohol, vagy csípős/fokhagymás kaja után nem valami jó, keserű. egyenként meg egész jó, elvileg a titka a sok-sok ananászlé :D
2023. szept. 4. 07:14
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Menj át a búza kategóriába !!!
2023. szept. 4. 09:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!