Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel régen kb 2x szexeltem. A napokban beszéltünk pár szót. És holnap akarok egy gyors szexet. Arra gondoltam, hogy ruha alá felveszek valami szexit. Főzni holnap nem lesz idő. Esetleg rendeljek valamit? Mivel lephetném meg úgy igazán ? Ti minek örülnétek egy ilyen helyzetben? Szeretném, ha jól érezné magát.2023. szept. 3. 21:06
1/8 anonim 

válasza:

Ő megy fel hozzád? Hát a kajarendelés az jó ötlet, meg a combfix is esetleg, illetve keress egy jó filmet, esetleg bor bár azt neki kéne vinni.
2/8 anonim 

válasza:

Mondanék tippeket csak nem tudom mennyire vagy nyitott 1-2 dologra
3/8 A kérdező kommentje:
Nem jön fel hozzám (most)… azt következőnek tervezem ;)
2023. szept. 3. 21:15
4/8 anonim 

válasza:

Akkor hol terveztek dugni? Vagy ma is taliztok? Azt hittem csak a holnapról van szó
5/8 A kérdező kommentje:
A kocsimba akarom, izgalomra vágyom
2023. szept. 3. 21:48
6/8 anonim 

válasza:

hajrá! egy párnát tegyél be sokat segíthet, és nedves törlőkendőt :D
8/8 Orange22 

válasza:

Szoknya és nyitott tanga...? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!