Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot lehet adni...

Milyen ajándékot lehet adni egy fiúnak? részletesen lent.

Figyelt kérdés

Milyen ajándékot lehet adni egy fiúnak?

Az hozzátartozik hogy barátok vagyunk, nagyon régóta ismerjük egymást. Én többször kaptam tőle ajándékot pl névnapomra, szülinapomra. csak most itt van az ő születésnapja és nem tudom mit adhatnék neki.

Tudom, jönni fognak olyan válaszok, hogy te ismered jobban, neked kell tudnod...csak az a helyzet hogy nem tudom. Csak úgy általánosságban, mit lehetne adni egy fiúnak?

A válaszokat előre is köszönöm

2016. aug. 27. 19:03
 1/4 anonim válasza:
Itt a kortól is függ a dolog. Én 14 éves vagyok és én tegyük fel örülnék valami jó illatú parfümnek, esetleg ha idősebb, akkor egy üveg bor.
2016. aug. 27. 19:10
 2/4 anonim válasza:
Hany eves?
2016. aug. 27. 23:16
 3/4 anonim válasza:
Ha gta 5-zik vegyél neki 500.000 pénzt benne neki
2016. aug. 27. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Pár hobbiját/érdeklődési köreit irhattál volna><

Pl én a páromnak az aztali gépébe veszek olykor valamit, ha tudom baki van, vagy egeret/billentyűt, de anno megrajzoltam az első közös animénk szereplőit A2es méretbe-bekeretezve, meg szereti a jó illatú tusfürdőket, idősebb korába arcszeszt kezdtem adni borotválkozáshoz gél stb.

Kort is írhattál volna ><.

Parfüm/ruházat/elektronikai cuccokat csak akkor vegyél ha tudod 100%ban az izlését, s értesz is hozzá(mármint elektronikus dolgokhoz).

Régen sok olyan dolgot kaptam másoktól, hogy falra másztam: potyára költöttek xD inkább szóltam mit ne. Nő vagyok de mai napig utálom az élő virágokat, amik alapon drágák s csak oda rohad a vázába, amit meg vakarhatok ki xD

2016. aug. 28. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!