Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fabók István kérdése:
Szexuális vágyaim vannak ilyen 17-18 éves korom óta. Nektek hány éves kortól alakult ki ez a vágy???? 19/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!!! Arról lenne szó, hogy valahogy így nekem olyan szexuális vágyaim lettem így 17-18 éves koromra mint a fene de most már az a helyzet hogy 19 éves felnőtt férfi vagyok szóval nem gyerek de nem tudom mitől nem tudom hogy, de valahogy így ahogy elkezdtem így idősödni, úgy jöttek ezek a tünetek elő nekem és annyira de annyira imádom ezt az érzést valamint azt is imádom amikor így azt érzem, hogy maszturbálmon kéne meg amikor így csinálom így a maszturbálást meztelenül valamint azt is élvezem amikor így meztelenül alszok az ágyamban ruha nélkül mert olyan jó érzés amikor a takaró a pucér fenekemet valamint a nemi szervemet érinti és olyan jó szellőzést tud biztosítani számomra az, hogy így ruha nélkül alszok és nem ruhában mint a fene illetve nagyon szeretek meztelenkedni a lakásban amikor így nincsen itthon senki valamint azt is nagyon imádom csinálni, amikor az ágy alatt meztelenül recskázok azaz maszturbálok és így kifolyik az ondóváladék azaz a sperma a farkamból és így elélvezkedek utána valamint úgy húzom fel rá a nadrágot magamra de viszont akkor így azt csinálom utánna mindig, hogy így spermás pizsama gatyába így mindig bemegyek a fürdőszobába leveszem a pizsama gatyámat wc papírban a fürdőszobában így megtörlöm magamat és akkor aztán keresek egy tiszta alsógatyát valamint nadrágot és utána úgy húzom fel magamra a gatyát valamint a nadrágot amikor már azt látom, hogy tiszta a farkam meg az alsó testrészem illetve a kezem így recskázás után, de amúgy én úgy érzem, hogy végre eljött nekem az idő annak, hogy végre szerezzek majd a diszkóba vagy valahol egy jó csajt és akkor tudjak majd vele csókolózni illetve szexelni az ágyamban :).2023. szept. 3. 10:15
11/20 anonim válasza:
Kb 11 éves korom óta vannak szexuális vágyaim, de mind a mai napig nem voltam együtt senkivel.
22/l
12/20 anonim válasza:
Ez aztán egy dúúrván kerek 800 soros egyeten mondat :D
Gondolom, valójában 10 éves vagy (a megfogalmazás és a tartalom miatt is) :)
13/20 anonim válasza:
Off
A szöveged ahogy leirod primitiv. Zárva volt az iskola nem tanitottak meg irasjeleket alkalmazni. 19 évesen siralmas ez a mai analfabetizmus
15/20 Senior Séf válasza:
"Közel mindenkinek ilyen korában kezdődik a nemivágy ne aggódj"
Én meg hadd mondjam, hogy cö-cö. 50 évvel ezelőtt nekem, meg a hasonszőrű haveroknak 12 évesen már állt a cerka, mint a cövek, és tutujgatnunk is kellett, ha nem akartuk az ágyneműt bemocskolni. Nekem ne akard megmagyarázni, hogy a sokkal tartalmasabb kaják mellett a mai fiatalok később érnek, mint mi tettük.
17/20 anonim válasza:
gecc, ettől sztrókot kaptam! kettőt.
18/20 Kancácska válasza:
Elég későn érő típus vagy :)
19/20 anonim válasza:
Miért izgató az ágy alatt recskázni? :D nem lenne jobb az ágyban?
20/20 anonim válasza:
11es, ebben szívesen segítenék 18f😁
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!