Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fabók István kérdése:
Szexuális vágyaim vannak ilyen 17-18 éves korom óta. Nektek hány éves kortól alakult ki ez a vágy???? 19/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!!! Arról lenne szó, hogy valahogy így nekem olyan szexuális vágyaim lettem így 17-18 éves koromra mint a fene de most már az a helyzet hogy 19 éves felnőtt férfi vagyok szóval nem gyerek de nem tudom mitől nem tudom hogy, de valahogy így ahogy elkezdtem így idősödni, úgy jöttek ezek a tünetek elő nekem és annyira de annyira imádom ezt az érzést valamint azt is imádom amikor így azt érzem, hogy maszturbálmon kéne meg amikor így csinálom így a maszturbálást meztelenül valamint azt is élvezem amikor így meztelenül alszok az ágyamban ruha nélkül mert olyan jó érzés amikor a takaró a pucér fenekemet valamint a nemi szervemet érinti és olyan jó szellőzést tud biztosítani számomra az, hogy így ruha nélkül alszok és nem ruhában mint a fene illetve nagyon szeretek meztelenkedni a lakásban amikor így nincsen itthon senki valamint azt is nagyon imádom csinálni, amikor az ágy alatt meztelenül recskázok azaz maszturbálok és így kifolyik az ondóváladék azaz a sperma a farkamból és így elélvezkedek utána valamint úgy húzom fel rá a nadrágot magamra de viszont akkor így azt csinálom utánna mindig, hogy így spermás pizsama gatyába így mindig bemegyek a fürdőszobába leveszem a pizsama gatyámat wc papírban a fürdőszobában így megtörlöm magamat és akkor aztán keresek egy tiszta alsógatyát valamint nadrágot és utána úgy húzom fel magamra a gatyát valamint a nadrágot amikor már azt látom, hogy tiszta a farkam meg az alsó testrészem illetve a kezem így recskázás után, de amúgy én úgy érzem, hogy végre eljött nekem az idő annak, hogy végre szerezzek majd a diszkóba vagy valahol egy jó csajt és akkor tudjak majd vele csókolózni illetve szexelni az ágyamban :).2023. szept. 3. 10:15
1/20 anonim válasza:
Nem tudom, ez miért meglepő számodra.
Én 14 évesen veszítettem el a szüzességem, vágytam rá akkor is.
2/20 anonim válasza:
Csak a végét olvastam el, de jó kanos vagy apám, ezt azért a csajoknak ne meséld.
Közel mindenkinek ilyen korában kezdődik a nemivágy ne aggódj
3/20 Noren1989 válasza:
Szia Pista!
12évesen màr felàllt a pöcölő nőkre is!
Recskàzni jóval hamaràbb kezdtem.
4/20 anonim válasza:
Van valami problémád, hogy ez csak 17 éves korod óta alakult ki? Nekem már 10 éves korom óta erős merevedéseim voltak mindig, és a nagy ciciket bámultam, amikor csak tehettem, de 14 évesen már konkrétan vágytam a szexre.
5/20 anonim válasza:
Pista, ha 14 vagy 15 évesen gimnáziumban egy lánnyal beszélgettem, előfordult, hogy állt vagy majdnem állt a farkam. Fantáziáltam én is mindenről és mindenkiről, de ez tök természetes.
6/20 anonim válasza:
Korán érő voltam, és kíváncsi. Az első lövésemnél 10 éves múltam nem sokkal, és már érdekelt, hogy mi van a lányok lába között. Húgommal volt közös szobánk, így elsősorban itt kíváncsiskodtam.
7/20 anonim válasza:
Hát, nemtudom, fiúknál mi a normális, de nekem lányként ez sokkal hamarabb kezdődött. De fiú ismerőseimtől is úgy hallottam, hogy nekik is már kb. 12-14 évesen bőven voltak olyan ambícióik, hogy maszturbáljanak. Persze semmi gond azzal, ha későn érő vagy, de azért a 17 éves kor már egy kicsit furcsa.
8/20 anonim válasza:
19 éves felnőtt férfi XD
Na ne nevettess...
9/20 anonim válasza:
#8 Hát pedig a 19 évesnek már felnőttként kellene viselkednie. Ez csak ilyen modern idiótaság, hogy 40 éves korukig olyanok egyes férfiak, mint a csecsemők, akiket pesztrálni kell.
10/20 anonim válasza:
#9: kellene, de csak nézz rá a mai 19 évesekre... Sehol se állnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!