Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a fitymaszűkületes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fitymaszűkületes férfiak akik boldog tudatlanságban azt se tudják hogy ez gond hogy élnek szexuális életet ?

Figyelt kérdés
Hallottam illetve olvastam róla hogy sok férfi van aki nem is húzta még hátra a fitymáját életében, és még azt sem tudja hogy ez probléma. Jobbik eset legalább lankadtan hátra bírja hogy megmossa. Aztán van amelyik 25-30 évesen lepődik meg hogy ez mem normális. Ezek hogy szexeltek illetve csináltak gyereket ? A partnereik se szóltak rájuk ? Vagy tökmindegy hogy most bőrrel a farkán szexel ?
2023. szept. 2. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Arra, nem is gondoltál hogy sehogy nem élnek egyelőre, mert még nem próbálták? Lehet pont emiatt, és fèlnek a műtéttől, vagy más ok miatt. Amugy lehet vele szexelni, csak óvatosan, valakinek így is megy. Gyereket csinàlni meg lehet attól, attól hogy nem húzod hátra, még jön a sperma.

27/F

2023. szept. 2. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Pont hogy ezek aktívan szexelnek meg családjuk van, hisz nem is tudják hogy ez baj.
2023. szept. 2. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Ha lankadt állapotban hátra tudod húzni és mosni ÉS szex közben nem zavar akkor nem vagy fitymaszűkületes. Nem standard előírás hogy csak akkor lehet dugni ha állva lehúzható a fitymád a tövéig.
2023. szept. 2. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora dráma. Ha rá se jönnek hogy mekkora probléma, akkor szerinted mekkora?

Amúgy nekem is tinikoromig volt fitymaszűkületem, olyan, hogy állva nem tudtam hátrahúzni, de lankadtan teljesen, tehát kitudtam mosni. Első szexuális élményeim (első kiverés csajtól és első szopás) még így történt, hogy szóltam nekik, hogy vigyázzanak, ez a gond. Semmi probléma nem volt. Mire behatolásra is került a sor, addig megnyújtottam annyira, hogy hátrajöjjön a bőr állva is (sokat kentem krémekkel és húzogattam a fitymám).

2023. szept. 3. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!