Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fitymaszűkületes férfiak akik boldog tudatlanságban azt se tudják hogy ez gond hogy élnek szexuális életet ?

Arra, nem is gondoltál hogy sehogy nem élnek egyelőre, mert még nem próbálták? Lehet pont emiatt, és fèlnek a műtéttől, vagy más ok miatt. Amugy lehet vele szexelni, csak óvatosan, valakinek így is megy. Gyereket csinàlni meg lehet attól, attól hogy nem húzod hátra, még jön a sperma.
27/F

Mekkora dráma. Ha rá se jönnek hogy mekkora probléma, akkor szerinted mekkora?
Amúgy nekem is tinikoromig volt fitymaszűkületem, olyan, hogy állva nem tudtam hátrahúzni, de lankadtan teljesen, tehát kitudtam mosni. Első szexuális élményeim (első kiverés csajtól és első szopás) még így történt, hogy szóltam nekik, hogy vigyázzanak, ez a gond. Semmi probléma nem volt. Mire behatolásra is került a sor, addig megnyújtottam annyira, hogy hátrajöjjön a bőr állva is (sokat kentem krémekkel és húzogattam a fitymám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!