Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy lány megsértődik, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány megsértődik, ha közlöm vele, hogy nagyon szép arca van, jó alakja, kedves is, és meg akarom dugni?

Figyelt kérdés

Tehát beszélgetek épp vele, és közlöm, hogy amúgy egy nagyon jó kis csaj, és hirtelen azt mondanám, hogy meg is akarlak emellett dugni.

Kiakadnátok ezen lányok? Ha amúgy szépen fel van vezetve? Vagy inkább hanyagoljam a "meg akarlak dugni" részt?

2023. szept. 2. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hanyagold

Ha mégsem teszed,tiltás lesz a vége

2023. szept. 2. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha például a párom lenne, akkor nem
2023. szept. 2. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Személyesen mondanám meg neki, meg ismerem is nyilván.
2023. szept. 2. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

*Akkor nem akadnék ki, ha párom lenne.

Vagy talán mégis

2023. szept. 2. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem, csak szimplán aki kapcsolatban van, az rohadtul nem lenne rád kíváncsi.

De így egyébként senki sem. Hány éves vagy, 16? 🥲

2023. szept. 2. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a csajod szerintem ne igy probald meg:)
2023. szept. 2. 21:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Szoktam neki mondani olyanokat, hogy fordulj meg valami van a hátadon, amúgy csak a fenekét szoktam ilyenkor szemügyre venni poénból :D, de egyszer észrevette, de nem tűnt mérgesnek. Talán most az lenne.
2023. szept. 2. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha egy tökös belevaló igazi vagány csávó vagy akinek nagyon erős a kisugárzása (+nagyon jól is néz ki) akkor poénnak elsütheted. Ha ezek nem állnak fenn akkor inkább ne tedd, mert szimplán bunkónak fog a csajszi gondolni.
2023. szept. 2. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!