Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány megsértődik, ha közlöm vele, hogy nagyon szép arca van, jó alakja, kedves is, és meg akarom dugni?
Figyelt kérdés
Tehát beszélgetek épp vele, és közlöm, hogy amúgy egy nagyon jó kis csaj, és hirtelen azt mondanám, hogy meg is akarlak emellett dugni.
Kiakadnátok ezen lányok? Ha amúgy szépen fel van vezetve? Vagy inkább hanyagoljam a "meg akarlak dugni" részt?
2023. szept. 2. 19:35
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem hanyagold
Ha mégsem teszed,tiltás lesz a vége
2/8 anonim 

válasza:

Ha például a párom lenne, akkor nem
3/8 A kérdező kommentje:
Személyesen mondanám meg neki, meg ismerem is nyilván.
2023. szept. 2. 19:50
4/8 anonim 

válasza:

2-es vagyok
*Akkor nem akadnék ki, ha párom lenne.
Vagy talán mégis
5/8 anonim 

válasza:

Nem, csak szimplán aki kapcsolatban van, az rohadtul nem lenne rád kíváncsi.
De így egyébként senki sem. Hány éves vagy, 16? 🥲
6/8 anonim 

válasza:

Ha nem a csajod szerintem ne igy probald meg:)
7/8 A kérdező kommentje:
Szoktam neki mondani olyanokat, hogy fordulj meg valami van a hátadon, amúgy csak a fenekét szoktam ilyenkor szemügyre venni poénból :D, de egyszer észrevette, de nem tűnt mérgesnek. Talán most az lenne.
2023. szept. 2. 21:09
8/8 anonim 

válasza:

Ha egy tökös belevaló igazi vagány csávó vagy akinek nagyon erős a kisugárzása (+nagyon jól is néz ki) akkor poénnak elsütheted. Ha ezek nem állnak fenn akkor inkább ne tedd, mert szimplán bunkónak fog a csajszi gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!