Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők, házasok mennyire veszik figyelembe, teljesítik az egymás kérését az intim szőrzet, vagy csupaszság kapcsán?
Szoktátok a párotokat megkérdezni, hogy ő hogyan szeretné, hogy kinézzen a szőrzetetek, vagy nem szőrzetetek az intim testrészeteken? Ezt teljesítitek neki, mert ott úgy is ő "munkálkodik", és ezzel a kedvére tesztek? Vagy úgy hagyjátok, ahogy nektek jó, és nem foglalkoztok a párotok vágyával, kívánságával.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
És azt is, ha kortól függetlenül a nemetek betűjelét oda írjátok a komment végére. N v. F
Köszi!

Jómagam minden féle verzióval találkozt6am már. Volt aki semmi pénzért nem szőrtelenítette volna, hiba kértem tőle. Többen magukról szőrtelenítették, ki így, ki úgy. Persze, voltak, akikkel megegyezés alapján történt egymás igényeinek megfelelően. Néhányukkal egymásnak szőrtelenítettük.
Sajnálatosan vannak, akik a kapcsolat előrehaladtával kevésbé figyelnek oda a másik igényeire. Vagyis eleinte egészen más képet mutatnak, majd idővel előjön a valódi arcuk, jellemük. Ahogy mondják: Lakva ismerik meg egymást az emberek!
Az nehéz kérdés, meddig lehet beleszólni a partnerünk, párunk megjelenésébe, stílusába! Legyen az öltözködés, frizura, arc vagy intimszőrzet. Férfiként úgy érzem, a nők a viszony elején meg akarnak felelni, így több beleszólást viselnek el, hajlamosabbak az alkalmazkodásra. Az idő elteltével viszont egyre kevésbé engednek beleszólást, sőt, később még tanácsokat sem. Ellenben, egyre többször szólnak bele a férfi életébe, stílusába.

Párom kopaszok szereti magán én a teljesen természetest. Volt hogy hagyta most csupasz. Nekem mindegy ahogy neki jó, ő szedi le nem én. Neki is én szedtem le.
46F

18 éves korom óta borotválom, sokkal kényelmesebb, tisztább érzés. Arra, hogy szőrös legyen meg még nem mutatkozott igény. De már a 2000-es évek elején - közepén is kimondottan ritkán futottam bele szőrös plnájú nőbe is, szóval szerintem ez ma már kb. alapvető személyes higiénia és igényesség szintje. Per3, ha valakinek szőrös nemi szerv fétise van, az más.
F42
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!