Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élők, házasok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők, házasok mennyire veszik figyelembe, teljesítik az egymás kérését az intim szőrzet, vagy csupaszság kapcsán?

Figyelt kérdés

Szoktátok a párotokat megkérdezni, hogy ő hogyan szeretné, hogy kinézzen a szőrzetetek, vagy nem szőrzetetek az intim testrészeteken? Ezt teljesítitek neki, mert ott úgy is ő "munkálkodik", és ezzel a kedvére tesztek? Vagy úgy hagyjátok, ahogy nektek jó, és nem foglalkoztok a párotok vágyával, kívánságával.

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

És azt is, ha kortól függetlenül a nemetek betűjelét oda írjátok a komment végére. N v. F

Köszi!

2023. szept. 1. 15:12
1 2
 11/17 Katica997 ***** válasza:
96%
16 éves koromtól borotváltam magam több, mint 13 évig. Aztán a férjem folyamatosan nyaggatott ,hogy szeretné ha meghagynám, mivel természetes vörös vagyok, és sz neki annyira vonzó,hogy el sem tudja mondani. Nagyon nehezen eggyeztem bele, nem éreztem, hogy ez nekem jó volna. Végül engedtem neki, mára megszoktam, ő pedig imádja. Rövidre vágom, a bikini vonalnál szedem csak le teljesen.
2023. szept. 2. 07:27
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Jómagam minden féle verzióval találkozt6am már. Volt aki semmi pénzért nem szőrtelenítette volna, hiba kértem tőle. Többen magukról szőrtelenítették, ki így, ki úgy. Persze, voltak, akikkel megegyezés alapján történt egymás igényeinek megfelelően. Néhányukkal egymásnak szőrtelenítettük.

Sajnálatosan vannak, akik a kapcsolat előrehaladtával kevésbé figyelnek oda a másik igényeire. Vagyis eleinte egészen más képet mutatnak, majd idővel előjön a valódi arcuk, jellemük. Ahogy mondják: Lakva ismerik meg egymást az emberek!

Az nehéz kérdés, meddig lehet beleszólni a partnerünk, párunk megjelenésébe, stílusába! Legyen az öltözködés, frizura, arc vagy intimszőrzet. Férfiként úgy érzem, a nők a viszony elején meg akarnak felelni, így több beleszólást viselnek el, hajlamosabbak az alkalmazkodásra. Az idő elteltével viszont egyre kevésbé engednek beleszólást, sőt, később még tanácsokat sem. Ellenben, egyre többször szólnak bele a férfi életébe, stílusába.

2023. szept. 2. 14:31
 13/17 gabcsi ***** válasza:
86%
Nekem borotváltan jó, a férjem picit szőrösen szereti
2023. szept. 3. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Párom kopaszok szereti magán én a teljesen természetest. Volt hogy hagyta most csupasz. Nekem mindegy ahogy neki jó, ő szedi le nem én. Neki is én szedtem le.

46F

2023. szept. 11. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Szinte teljes mértékben, oda-vissza
2023. okt. 29. 22:54
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Én azt mondom a feleségemnek, legyen olyan a szőrzete, ahogy neki tetszik. Általában fazonra alakítja, néha teljesen csupasz, de most éppen természetes bundája van. Nekem mindenképpen bejön, így is, úgy is imádom nyalni; a legjobb, ha meglepi, mert az vadító :-) Nekem rövidre van nyírva, a zacsim csupaszra borotválom, nekem így a legjobb a szex és a meztelen szaunában is higiénikusabb (szerintem). 44F
2023. okt. 30. 13:02
 17/17 anonim ***** válasza:
71%

18 éves korom óta borotválom, sokkal kényelmesebb, tisztább érzés. Arra, hogy szőrös legyen meg még nem mutatkozott igény. De már a 2000-es évek elején - közepén is kimondottan ritkán futottam bele szőrös plnájú nőbe is, szóval szerintem ez ma már kb. alapvető személyes higiénia és igényesség szintje. Per3, ha valakinek szőrös nemi szerv fétise van, az más.

F42

2023. okt. 30. 13:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!