Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élők, házasok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők, házasok mennyire veszik figyelembe, teljesítik az egymás kérését az intim szőrzet, vagy csupaszság kapcsán?

Figyelt kérdés

Szoktátok a párotokat megkérdezni, hogy ő hogyan szeretné, hogy kinézzen a szőrzetetek, vagy nem szőrzetetek az intim testrészeteken? Ezt teljesítitek neki, mert ott úgy is ő "munkálkodik", és ezzel a kedvére tesztek? Vagy úgy hagyjátok, ahogy nektek jó, és nem foglalkoztok a párotok vágyával, kívánságával.

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

És azt is, ha kortól függetlenül a nemetek betűjelét oda írjátok a komment végére. N v. F

Köszi!

2023. szept. 1. 15:12
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, én N
2023. szept. 1. 15:13
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Nem volt ilyen igénye sosem. Kb. 15 éve megleptem azzal, hogy rövidre nyírtam, a zacsit meg csupaszra borotváltam. Annyira bejött neki, hogy azóta is olyan.

48F

2023. szept. 1. 15:21
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Igen szoktunk erre figyelni. Ő szereti ha nem is muszáj csupaszon, de minimálisan rövidre nyirtan mert úgy szeret nyalni szóval olyanra csinálom neki

N

2023. szept. 1. 15:25
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Én párszor kértem az asszonyt, hogy borotválja le a punciját, de nem hajlandó sajnos. Én rövidre vágom a szőrt, magamtól, ő még soha nem mondta, hogy tetszik neki vagy sem.

Nem zavar egyébként a szőr szex közben, csak változatosságnak lett volna jó egy kicsit, meg úgyis visszanő, de sajnos nem lett belőle semmi.

2023. szept. 1. 15:25
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

igen figyelembe vesszük én megkérte hogy ne borotválja mert nekem úgy jobban tetszik és megtette

míg én gyantáztatom lent mert nagyon szeret nyalni puncit és popsit is

2023. szept. 1. 15:45
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Ha igeny van akkor tessek szepen segiteni benne.

Nekem mindegy hogyan hordja ahogy neki kellemes.

2023. szept. 1. 17:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hagynám meg a párom kedvéért. Csak borotváltan tudom jól érezni magam.

N

2023. szept. 1. 17:47
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

A szőrtelenítés az olyan személyes dolog. El lehet mondani kinek mi jön be, de nem jó beleszólni, mert abból biztos, hogy sértődés lesz.

Saját testemen én nem látom szívesen a szőrt, nem esett jól, amikor régebben beszóltak emiatt (gyerekesen nézek ki). N

2023. szept. 1. 20:09
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

Én megmondanám neki első szex előtt, hogy az ágyamban nincs fanszőr. 😆

Ha emiatt megsértődik, akkor így jártam. Inkább az elején derüljön ki, hogy mások az elképzeléseink.

N

2023. szept. 1. 20:31
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Találkoztam mindkét véglettel. 90-es évek elején felvetettem az akkori barátnőmnek, igazíthatna egy kicsit a bundán, teljesen felháborodott, mit szólok bele.

Aztán pár év múlva az új csajomnak (azóta a feleségem) óvatosan megemlítettem ezt, rögvest kikérdezett, milyen fazon elképzelésem van. Még a csupaszt is bevállalta. Kimondottan örült, hogy ezzel a kedvemre tehet.

F

2023. szept. 1. 21:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!