Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok megelégedve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok megelégedve a melleitekkel lányok?

Figyelt kérdés
Szeretitek, ha kényeztetve van, vagy van, hogy saját magatok is így tesztek, mert annyira izgatónak találjátok?

2023. aug. 30. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Semennyire, mivel nincs.
2023. aug. 30. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Lehetne kicsit nagyobb, de formájára nem panaszkodhatok. Fenék párti férfiakat vonzom inkább, abban erősebb vagyok.
2023. aug. 30. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Fiatal koromban nem voltam vele elégedett, de mára megtanultam elfogadni - s a párom is szereti.
2023. aug. 30. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Méretre jó, de sajnos Bal és Jobb lógosak. Összességében, ahogy természetesen van, nem tartom szépnek, nem szeretem.
2023. aug. 30. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: mármint szét is állnak, vagy csak simán lógnak?
2023. aug. 30. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én elégedett vagyok vele. Ennél nagyobb úgysem lesz kisebb neg remélem még úgysem mert akkor már tényleg nem lesz.

N

2023. aug. 30. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!