Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénz szűkében megtennéd?
Dolgozom rendesen de egy családtagom betegsége miatt pénz szűkében vagyok. Ismerkedem valakivel eleinte nem tudtam mivel foglalkozik (csak annyit mondott fotós) később elmondta egy bizonyos oldalra készít erotikus tartalmat, leginkább fotókat és engem is szívesen lefotózna. Nem kell meztelen csak erotikusabb fehérneműben és ki is fizeti a "modellkedést". Nemet mondtam mert gondolom nem csak erről lenne szó és hát én egy teltebb nő vagyok. Azt mondta oké de gondolkozzam el rajta nincs abban semmi hisz olyan mintha fürdőruhában lennék.
Kedvelem de fura ez nekem nem hiszem csak fotókat akar.
Viszont tényleg nagyon gondolkodom megtegyem e a pénz miatt de közben meg úgy érzem ezzel egy olyan szintre süllyedek amire nem kéne.
Nem tettem ilyesmit soha de tényleg nincs pénzem kb a szüleimnek adtam majdnem az egész fizetésem mert apu beteg.
Kérlek ne itélkezzetek a véleményetekre vagyok kíváncsi a helyemben mit tennétek?

11
Most kellene egy kis pénz és októberben már azért könnyebb lesz mert hazaköltözöm a szüleimhez és nem kell albérletet fizetnem.

En birok utalni ha kell 200/300eurot tudom nem sok de tobb mint a semmi.
/L

15
Vannak referencia fotói a közösségi oldalain is.
Valóban fotós.

Mivel sok a kétség az írásodban hallgass az első megérzésre.
Ha véleményt kérsz én nem tenném.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!