Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pénz szűkében megtennéd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz szűkében megtennéd?

Figyelt kérdés

Dolgozom rendesen de egy családtagom betegsége miatt pénz szűkében vagyok. Ismerkedem valakivel eleinte nem tudtam mivel foglalkozik (csak annyit mondott fotós) később elmondta egy bizonyos oldalra készít erotikus tartalmat, leginkább fotókat és engem is szívesen lefotózna. Nem kell meztelen csak erotikusabb fehérneműben és ki is fizeti a "modellkedést". Nemet mondtam mert gondolom nem csak erről lenne szó és hát én egy teltebb nő vagyok. Azt mondta oké de gondolkozzam el rajta nincs abban semmi hisz olyan mintha fürdőruhában lennék.

Kedvelem de fura ez nekem nem hiszem csak fotókat akar.

Viszont tényleg nagyon gondolkodom megtegyem e a pénz miatt de közben meg úgy érzem ezzel egy olyan szintre süllyedek amire nem kéne.

Nem tettem ilyesmit soha de tényleg nincs pénzem kb a szüleimnek adtam majdnem az egész fizetésem mert apu beteg.

Kérlek ne itélkezzetek a véleményetekre vagyok kíváncsi a helyemben mit tennétek?

2023. aug. 30. 15:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Mit veszitesz vele
2023. aug. 30. 15:16
 2/22 A kérdező kommentje:

1

Tartok attól, hogy mást is akar annak ellenére, hogy mondja nem dehogyis.

Meg hát ezeket a képeket látni fogja más is.

2023. aug. 30. 15:17
 3/22 anonim ***** válasza:
44%

De most akarsz vele kefélni, vagy nem? Ha igen, akkor mi a probléma?

Ha nem, akkor miért feszgeted az idegeit? Ne "ismerkedj", hanem mondd meg neki, hogy ebből kamaty nem lesz,m és kár pedáloznia. Ez lenne a tisztességes.

2023. aug. 30. 15:23
 4/22 anonim ***** válasza:
64%

Én is voltam pénz szűkében.

Munka után vállaltam magán lakások, házak takarítását.

Én így vészeltem át.

5/22 anonim ***** válasza:
72%
Ha egyszer felkerül a netre a büdös életben nem tudod leszedni! Évek múlva is ott lesz és le se tudod majd tagadni!
 6/22 A kérdező kommentje:

3

Még nagyon az elején vagyunk az ismerkedésnek és nem akarok pénzért lefeküdni senkivel!

Szóval most még nem akarok vele szexelni.

De attól félek azt hiszi, hogy pénzért bele megyek a szexbe is.

2023. aug. 30. 15:25
 7/22 anonim ***** válasza:
19%
Ha kettesben lesztek és rajtad csak fehérnemű lesz, biztosan fog próbálkozni! A folytatás már rajtad fog múlni! Észnél legyél!
2023. aug. 30. 15:26
 8/22 A kérdező kommentje:

4

Két munkahelyen dolgozom de nem csak magam a szüleimet is eltartom jelenleg.

2023. aug. 30. 15:26
 9/22 anonim ***** válasza:
37%

"nagyon az elején"

Ez elég rosszul hangzott, erről mindenkinek a "futok még két kört..." vicc jut az eszébe.

"attól félek azt hiszi, hogy pénzért bele megyek a szexbe is"

Ez sajnos reális lehetőség, onnan kezdve, hogy először megemlítette a pénzt. És még ráadásul, ha tud a családi problémádról, a jótevő szerepét is alighanem magára ölti. Ezen útvesztőkből csak nagy emberek tudnának kikeveredni, de a legtöbb földlakó erre a szintre sosem fog felnőni

Mennyi pénzről volna szó? És mennyi a fizetésed?

Szerintem keress valaki mást, ez már el van kissé kuprungálva. Édesapádnak meg jobbulást.

2023. aug. 30. 15:37
 10/22 A kérdező kommentje:

9

Nem írom le mennyit keresek de elég keveset ő pedig egy nagyobb összeget mondott amit adna a képekért.

Ha lenne kitől kérnem már megtettem volna és még csak nem is gondolkodnék ilyesmin.

Apu nevében pedig köszönöm.

2023. aug. 30. 15:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!