Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Ha a nő azt akarja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha a nő azt akarja hogy ne csaljátok meg, hanem csak vele legyetek, akkor az alábbiak közül mi a minimum elvárás, amit kötelező az ágyban megtennie? Ha hiányzik valami, írd hozzá!

Figyelt kérdés

- orál

- mélytorok, kényszerfrancia, hányásig francia

- rengetegféle póz, lehetőleg amiben a nő "dolgozik"

- anál

- anusból szájba

- mocskos beszéd

- szerepjáték

- BDSM, kötözés

- verés, kínzások, fojtogatás

- extrém helyszínek

- levideózás

- grupi, hármas, swinger, ami nem tartozik bele a megcsalásba, még akkor sem, ha a nő hisztizik miatta

- a mennyiség: napi minimum alkalom teljesítése

- arcraspricc

- szexjátékok használata

- pisi sex, golden shower

- kaki sex, porta potty

- külsőre vonatkozó elvárások teljesítése: súly limit, centi limit (méretek), szilikon mell, száj, fenék, plasztikai műtétek, stb.

Mit tegyen ma egy nő, ha nem akarja, hogy megcsalják?

2023. aug. 30. 07:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#6: “ ha ezeket megszegi a nő, akkor megcsalod, vagy azonnal el is hagyod?”

Nem csalom meg és nem hagyom el, hanem segítek neki visszatalálni a legjobb formájához.

2023. aug. 30. 09:22
 12/22 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nyilván provokatív szándékkal íródott.

Na de hogy boldog legyél válaszolok.

Soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok. Ez nem azon múlik ki mit csinálz az ágyban. Ez elvi dolog.

A kölcsönös orális szex meg ezer éve a hétköznapi szex része, ezt nem is értem miért veszed egy lapon a hányással, egymásra hugyozással meg ilyenekkel..

2023. aug. 30. 09:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Orál nélkül biztos nem tudnék egy kapcsolatban létezni de ez az elején kiderülne. Viszont én előbb szakítanék vele mielőtt megcsalnám azonban az elején tisztáznám a szexuális igényeimet és akarnám tudni az övét is...
2023. aug. 30. 10:06
 14/22 anonim ***** válasza:

Neked sosem volt még párkapcsolatod kedves kérdést kiíró személy...

Eleve nem várok el semmit senkitől, hanem azért vagyunk együtt, mert szeretjük egymást, valamint a kapcsolat működtetésének szándéka kölcsönös.

2023. aug. 30. 13:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Oràl lenyeléssel👍
2023. aug. 30. 14:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Mindeeeent.
2023. aug. 30. 15:55
 17/22 A kérdező kommentje:

2A kölcsönös orális szex meg ezer éve a hétköznapi szex része, ezt nem is értem miért veszed egy lapon a hányással, egymásra hugyozással meg ilyenekkel.."

Az érdekes, mert a pasik 90%-a nem nyal, viszont 100%-a szopat.

2023. aug. 30. 17:04
 18/22 anonim ***** válasza:
#17 ebből kiderült számomra, hogy elég szar szerelmi életed lesz
2023. aug. 30. 20:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Aztak*rva, mi ez a kérdés? :D Elvárások :D

Szerintem inkább csald meg a nőidet, már ha valaki egyáltalán szóba elegyedik veled. Szinte látom, ahogy odaadod neki a listát, hogy akkor ez kell, hogy ne d*gjak másokkal, de amúgy szeretlek

Alkalmi kapcsolatba sem keverednék veled

2023. aug. 30. 22:52
 20/22 anonim ***** válasza:
17. Nem, nem mindegyik szopat
2023. aug. 31. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!