Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Ha a nő azt akarja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha a nő azt akarja hogy ne csaljátok meg, hanem csak vele legyetek, akkor az alábbiak közül mi a minimum elvárás, amit kötelező az ágyban megtennie? Ha hiányzik valami, írd hozzá!

Figyelt kérdés

- orál

- mélytorok, kényszerfrancia, hányásig francia

- rengetegféle póz, lehetőleg amiben a nő "dolgozik"

- anál

- anusból szájba

- mocskos beszéd

- szerepjáték

- BDSM, kötözés

- verés, kínzások, fojtogatás

- extrém helyszínek

- levideózás

- grupi, hármas, swinger, ami nem tartozik bele a megcsalásba, még akkor sem, ha a nő hisztizik miatta

- a mennyiség: napi minimum alkalom teljesítése

- arcraspricc

- szexjátékok használata

- pisi sex, golden shower

- kaki sex, porta potty

- külsőre vonatkozó elvárások teljesítése: súly limit, centi limit (méretek), szilikon mell, száj, fenék, plasztikai műtétek, stb.

Mit tegyen ma egy nő, ha nem akarja, hogy megcsalják?

2023. aug. 30. 07:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%
+nyilvános szex +animal szex
2023. aug. 30. 07:31
 2/22 anonim ***** válasza:
33%

Jelentve...

2023. aug. 30. 07:33
 3/22 anonim ***** válasza:
47%

- egészséges étkezés, sok mozgás,

- kemény edzések a bombaalakért

- szexi öltözködés

- légy kedves és vidám

2023. aug. 30. 07:34
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
1es. Mi van jelentve? Menj innen és verd a brét a hugi fényképére.
2023. aug. 30. 07:41
 5/22 anonim ***** válasza:
58%
2 es jelentette az 1est nem mellékesen én vagyok az 1es😁
2023. aug. 30. 07:45
 6/22 A kérdező kommentje:

Ne egymást jelentgessétek, a kérdésre válaszoljatok!

3-as, ha ezeket megszegi a nő, akkor megcsalod, vagy azonnal el is hagyod?

Pl. hízik 1-2 kilót lapát?

2023. aug. 30. 07:53
 7/22 anonim ***** válasza:
Nyilván való hogy nem csak ilyenek múlik, sokszor inkább érzelmi síkon csúszik el egy kapcsolat, nem megfelelő kommunikáció, sok vita stb. Hiába van sok és extrém szex, ha az egész üres és nincs benne megfelelő élvezet, ezt arra írom ha pl nő csak kényszerből teszi amit tesz és nem jön át hogy élvezi. Természetesen ez ugyan vissza felé is érvényes.
2023. aug. 30. 08:00
 8/22 anonim ***** válasza:
50%
Én már akkor is boldog lennék, ha lenne szex, érezném, hogy férfiként kíván, és kicsit lefogyna. Más nők a sggüket földhöz vernék, ha így nézne ki a pasijuk 48 évesen, ilyen értelmes lenne és pluszban ennyire lehetne rá számítani a mindennapokban (anyagiak, háztartás vitele, ügyek intézése stb.).
2023. aug. 30. 08:11
 9/22 anonim ***** válasza:
Jajj bocsi a 2-nek szántam a kérdést.😁
2023. aug. 30. 08:41
 10/22 anonim ***** válasza:
Minden ember más nem nagyon fogsz tudni következtetést levonni a válaszokból mivel ha nem hűséges típus a pasi akkor is meg fog csalni ha a csillagokat lehozod neki, de ha hűséges típus természetesen van minimum "kvóta" hogy melletted is maradjon. A magam nevében tudok beszélni hűséges típus vagyok ha van kapcsolatom, soha senkit nem csaltam meg akivel együtt voltam. Na de az igények, orál (oda-vissza) a minimum napi 1 de inkább 2 orgazmus (nem baj ha több) élvezhessek bele a szájába nem mindig, de van rá igényem, játszon a heréimmel, mert azt nagyon imádom, nem igénylek 3-ast, de ha szeretne benne vagyok, de a + csak lány lehet, szeressen új dolgokat kipróbálni. Nyilván mindenkinek van rossz napja tehát ha 1-1 nap kimarad azt teljes mértékben megértem. Nem vagyok kövér átlagos testalkatom van és hasonlót is várok el lehetőleg legyen 160cm felett a mellméret nem igazán érdekel szerem a kis mellet is meg a nagyot is mind a 2-n van bimbó amivel szeretek játszani. Ezen felül minden csak extra pl.: Kötözés, mélytorok, arcra élvezés, mocskos beszéd, anál, arcraélezés, kínzás... Szinte mindenben benne vagyok és én is fel tudok venni szerepeket, hiszen számomra is fontos, hogy jól érezze magát és élvezze a szexet mivel switch beállítottságú vagyok.
2023. aug. 30. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!